ΑΕΚ

Τα δύο ράφια της ΑΕΚ

Τα δύο ράφια της ΑΕΚ

Ανάλογα με το πως θα κυλήσουν οι επαφές και οι συζητήσεις θα κινηθεί η ΑΕΚ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έχοντας ξεχωρίσει ήδη ακριβές (Χουλτ, Ερνάνι) και πιο προσιτές λύσεις (Βάντερσον, Ρότσα).

Οι επιλογές που η Ένωση εξετάζει για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου παρουσιάζουν μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ τους. Και είναι δεδομένο ότι οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν με γνώμονα την οικονομική σπατάλη.

Υπάρχει το επάνω ράφι για τη θέση του αριστερού εξτρέμ... Αυτό στο οποίο βρίσκεται ο Πορτογάλος Ερνάνι (για τον οποίο ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Νίκος Λυμπερόπουλος παραδέχθηκε ότι αποτελεί στόχο), υπάρχει και το χαμηλότερο ράφι όπου περιμένει ο Βάντερσον της Λαμίας ο οποίος «την πετάει τη μπάλα και φεύγει καλά», όπως χαρακτηριστικά ακούγεται στις συζητήσεις του κιτρινόμαυρου αρχηγείου. Το διαβάζετε για πρώτη φορά, αλλά όντως απασχολεί! Ασφαλώς θα υπάρχουν κι άλλοι που θα τσεκάρονται, μοιρασμένοι σε δύο διαφορετικά ράφια.

Πάμε και παρακάτω... Για τη θέση του αριστερού μπακ αρέσει ο Χουλτ (εάν κι εφόσον μείνει ελεύθερος, κι ενώ έχουν υπάρξει δημοσιεύματα περί προφορικής συμφωνίας, που όμως δεν πρέπει να έχουν ισχύ) των 450.000 ευρώ, υπάρχει και ο Ρότσα που παίρνει 70.000 ευρώ στον Παναιτωλικό. Η λογική λέει ότι η ΑΕΚ, ψάχνοντας για έναν μπακ που να δίνει ανταγωνισμό στον Λόπες και να είναι μια ικανή εναλλακτική λύση, θα οδηγηθεί στην οικονομική λύση. Ας μην κολλήσουμε τον Χουλτ. Ας τον βαφτίσουμε Λουμόρ, τον Γκανέζο που είδε ο Μπαρμπαλιάς στην Πορτογαλία.

Κοντολογίς, υπάρχουν εκεί έξω (πέρα από τα σύνορα) εκατοντάδες ποδοσφαιρικές λύσεις που απαιτούν ψάξιμο, σκάουτινγκ, μελέτη, ρίσκο κι ασφαλώς περισσότερη δαπάνη, υπάρχουν και οι επιλογές εντός της Σούπερ Λίγκας, που δεν απαιτούν ιδιαίτερη παρακολούθηση καθώς είναι μέσα στα πόδια των ανθρώπων της ΑΕΚ και ασφαλώς κοστίζουν πολύ πιο φθηνά.

Θες Μασούντ; Πληρώνεις 150.000 ευρώ ρήτρα στον Πανιώνιο και τον κάνεις δικό σου. Θέλεις Ρότσα; Με ένα 150αρι έχεις παίκτη πληρωμένο μέχρι το καλοκαίρι και μαζί έχεις ικανοποιήσει και τον Παναιτωλικό. Θέλεις Βάντερσον; Εχεις ανάπτυξη τέτοιες σχέσεις με τη Λαμία την οποία τροφοδοτείς με δανεικούς, που τον αποκτάς πανεύκολα. Το θέμα είναι τι ακριβώς θέλεις ως ομάδα και πόσο βέβαιος είσαι ότι παίκτες αυτής της κατηγορίας, θα προστεθούν το Γενάρη στο ρόστερ προσφέροντας σοβαρές υπηρεσίες και ξεκάθαρες λύσεις. Όλοι στο γήπεδο κρίνονται...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ