ΑΕΚ

Τα διαρκείας της ΑΕΚ για τη σεζόν 2016-2017

Τα διαρκείας της ΑΕΚ για τη σεζόν 2016-2017
ΑΕΚ κόσμος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ παρουσιάζει αύριο (22/6) τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, με ίδιες τιμές αλλά και εκπτώσεις. Διαβάστε αναλυτικά.

Στην διάθεση του κοσμου της ΑΕΚ θα είναι από την Πέμπτη 23 Ιουνίου τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν. Η παρουσίαση είναι προγραμματισμένη για αύριο (22/6) και το πιο σημαντικό είναι πως δεν πρόκειται να υπάρχουν αυξήσεις σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν.

Παρότι φέτος προβλέπεται να υπάρχουν και παιχνίδια για την Ευρώπη. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι δεδομένο πως οι τιμές θα μείνουν τα ίδια επίπεδα, ενώ για κάποια διαρκείας, θα είναι ακόμα και μειωμένες.

Επίσης όλες οι εκπτωτικές κατηγορίες (ΑΜΕΑ, νέοι, άνω των 65), ενώ είναι πιθανό να προστεθούν και άλλες εκπτώσεις. Και θα υπάρξουν παράλληλα και σημαντικές παροχές για τους κατόχους διαρκείας, οι οποίες θα παρουσιαστούν αύριο από 16 εταιρίες – χορηγούς της ΠΑΕ.

Έτοιμο είναι και το σλόγκαν που θα συνοδεύσει την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας και το οποίο οι άνθρωποι της ΑΕΚ κρατούν για έκπληξη. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει άμεση σχέση και με την κατάκτηση του κυπέλλου αλλά και με τη Νέα Φιλαδέλφεια. Τα διαρκείας θα διατίθενται στον κόσμο από την Πέμπτη 23 Ιούνιου, στην ειδικά διαμορφωμένη γι αυτόν τον σκόπο αίθουσα Κασιμάτης του Ολυμπιακού Σταδίου.

Photo Credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ