ΑΕΚ

Συνεχίζει να δίνει διαβεβαιώσεις ο Ζιοβάνι

Συνεχίζει να δίνει διαβεβαιώσεις ο Ζιοβάνι

Η πλευρά του Ζιοβάνι δίνει συνεχώς διαβεβαιώσεις με την πλευρά της ΑΕΚ σχετικά με τη μεταξύ τους συμφωνία, εντούτοις ουδείς επαναπαύεται. Ικανοποίηση για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ

Στην ΑΕΚ είναι προφανές πως δεν θέλουν να βασιστούν στα Βραζιλιάνικα δημοσιεύματα σχετικά με την πρόταση της Φλουμινένσε στον Ζιοβάνι για τρία χρόνια συμβόλαιο. Θέλουν να μαθαίνουν τι ακριβώς συμβαίνει στην υπόθεση, από τον ίδιο τον Βραζιλιάνο ακραίο μπακ.

Γι αυτό και φροντίζουν να κρατούν συνεχώς ανοικτή γραμμή με την πλευρά του παίκτη. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς μιλά πότε με τον ίδιο τον Ζιοβάνι και πότε με την πατέρα του. Και οι διαβεβαιώσεις που παίρνει είναι οι ίδιες. Πως η συμφωνία με την ΑΕΚ ισχύει και πως ενεργοποιείται η ρήτρα προκειμένου ο παίκτης να μείνει ελεύθερος.

Φυσικά και ουδείς στην ΑΕΚ επαναπαύεται από τις διαβεβαιώσεις αυτές. Όσο… ρητές και αν είναι. Όπως έχετε ήδη διαβάσει στο Sport24.gr, εκείνο που η πλευρά της ΑΕΚ περιμένει, είναι να δείξει ο Ζιοβάνι εμπράκτως πως η συμφωνία ισχύει. Και να κάνει ότι απαιτείται, προκειμένου να έρθει στην Αθήνα και να υπογράψει το συμβόλαιο του. Χωρίς μάλιστα η υπομονή των ανθρώπων της ΑΕΚ να είναι ανεξάντλητη.

Πρεμιέρα όπως την… συζήτησαν

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης του πρωταθλήματος, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ τα έμαθαν αφότου είχε ολοκληρωθεί η χθεσινή (14/7) προπόνηση. Και ως εκ τούτου η κουβέντα για το πρόγραμμα που προέκυψε, αναμένεται να ανοίξει σήμερα (15/).

Ωστόσο ήδη από τις προηγούμενες μέρες, εκείνο που είχαν συζητήσει οι παίκτες της ΑΕΚ στα αποδυτήρια των Σπάτων, ήταν πως θα προτιμούσαν η πρεμιέρα του πρωταθλήματος να γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο. Και η κληρωτίδα τους το έκανε το χατίρι.

Από εκεί και πέρα μένει να φανεί πως εισέπραξαν οι «κιτρινόμαυροι» το γεγονός πως όλα τα ντέρμπι του πρώτου γύρου, είναι μακριά από το ΟΑΚΑ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ