ΑΕΚ

Συνεχίζει η ΑΕΚ τα μεταγραφικά ταξίδια

Συνεχίζει η ΑΕΚ τα μεταγραφικά ταξίδια
Μιλοβάνοβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα ταξιδέψουν και στην Πολωνία για να τσεκάρουν παίκτες – Ξεχώρισαν τον Καφού από το ταξίδι στην Πορτογαλία. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μπορεί στο αγωνιστικό κομμάτι της τρέχουσας σεζόν, να έχουν στην ΑΕΚ να λύσουν πολλά ζητήματα. Όμως παράλληλα προσπαθούν να «τρέξουν» και τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο επέστρεψαν από την Πορτογαλία και μάλιστα έκαναν μια πρώτη ενημέρωση στον Ντούσαν Μπάγεβιτς για τα αποτελέσματα του ταξιδιού. Όμως η χώρα της ιβηρικής, ήταν απλώς ο πρώτος σταθμός για «τσεκάρισμα» πιθανών μεταγραφικών στόχων.

Τόσο ο τεχνικός διευθυντής, όσο και ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ της ΑΕΚ,από τώρα και για τους επόμενους πέντε μήνες, θα είναι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι. Επόμενο ταξίδι, θα είναι στην Πολωνία. Στην ΑΕΚ έχουν εντοπίσει δυο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Έναν σέντερ φορ και έναν στόπερ. Για τον επιθετικό όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως είναι ο 21χρονος Μάριους Στεπίνσκι της Ρουχ Χουρζόφ, που φέτος έχει κάνει εξαιρετική σεζόν και μέχρι τώρα έχει πετύχει 14 γκολ. Όμως στην ΑΕΚ έχουν εντοπίσει και έναν στόπερ στην Πολωνία και μένει να αποφασιστεί πότε θα γίνει το ταξίδι.

Ξεχώρισε ο Καφού

Βεβαίως στην ΑΕΚ έχουν παράλληλα να αξιολογήσουν και όσα είδαν από το ταξίδι που έκαναν στην Πορτογαλία. Ο Μιλοβάνοβιτς και ο Ντε Μπαρτόλο επέστρεψαν με αρκετά ονόματα στο μπλοκάκι τους. Ωστόσο εκείνος που καταρχήν έχει κάνει τεράστια εντύπωση στους ανθρώπους της ΑΕΚ είναι ο Καφού. Ήδη πριν ταξιδέψουν καν στην Πορτογαλία ο Μιλοβάνοβιτς με τον Ντε Μπαρτόλο, είχαν υπογραμμίσει το όνομα του 23χρονου μέσου, από τα στοιχεία που είχαν συλλέξει.

Όμως το Σάββατο (2/4) τον είδαν και του σύνεγγυς και μάλιστα εν δράσει στο ματς της Γκιμαράες. Και εντυπωσιάστηκαν από τα αθλητικά προσόντα ενός παίκτη που φέτος έχει κάνει 26 συμμετοχές με δυο γκολ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και έχει παίξει σ’ όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας. Ο Καφού έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2018. Παρόλα αυτά στην ΑΕΚ θα επιχειρήσουν να κάνουν ένα κόλπο γκρόσο ανάλογο μ’ αυτό του Σιμόες και να αποκτήσουν τον Πορτογάλο μέσο, πριν προλάβουν να μπουν στο παιχνίδι άλλες ομάδες. Και παρόλο που η απόκτηση χαφ δεν είναι πρώτη προτεραιότητα, θεωρούν πως ο Καφού είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί.

Photo Credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ