ΑΕΚ

Συνέλευση και ενημέρωση για το γήπεδο

Συνέλευση και ενημέρωση για το γήπεδο

Πραγματοποιήθηκε η τακτική συνέλευση της Δικέφαλος 1924 και ο Νίκος Στράτος ενημέρωσε για τις εξελίξεις στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Σε ανοικτή γραμμή βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες οι άνθρωποι της ΑΕΚ με τον Υπουργείο Περιβάλλοντος, προκειμένου να μπορέσουν να ξεκολλήσουν το θέμα της οικοδομικής άδειας για το νέο γήπεδο.

Και γι αυτές τις εξελίξεις, έκανε σχετική ενημέρωση ο γενικός διευθυντής της Δικέφαλος 1924 Νίκος Στράτος, στη σημερινή (26/7) τακτική συνέλευση της εταιρίας που έχει αναλάβει το έργο. Μάλιστα υπήρξε και ανακοίνωση για τις εργασίες της Γ.Σ.:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 26 Ιουλίου στα νέα γραφεία της εταιρείας και έδρα της (Μέγαρο ΑΕΚ ΠΑΕ) η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της «ΔΙKEΦΑΛΟΣ 1924 ΑΕ».

Προσωρινός πρόεδρος εξελέγη ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Γενεράκης Κώστας, οριστικός ο Βραχυπέδης Αιμίλιος και γραμματέας η δικηγόρος Γερμανίδου Αννα. Εμπρόθεσμα δήλωσαν συμμετοχή και κατέθεσαν και τα πληρεξούσιά τους οι μέτοχοι, αντιπροσωπεύοντες εκατόν πενήντα χιλιάδες εξακόσιες σαράντα δύο (150.642) μετοχές.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 κ. Στράτος Νικόλαος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους μετόχους για την πορεία των ενεργειών που γίνονται για να πάρει την άδεια κατασκευής το νέο γήπεδο και για την καθυστέρηση που υπάρχει μέχρι τώρα.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Τροποποίηση άρθρου 2 του Καταστατικού της Εταιρείας περί έδρας

2. Έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της 31.12.2015, της Έκθεσης Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου και της Έκθεσης του Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή

3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής περιόδου 01.01.2015 – 31.12.2015

4. Εκλογή τακτικού Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή και ααπληρωματικού για τη χρήση 2016 και καθορισμός της αμοιβής του

5. Διάφορες ανακοινώσεις"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ