ΑΕΚ

Συνεδριάζουν στην ΑΕΚ λόγω αναβολής

Συνεδριάζουν στην ΑΕΚ λόγω αναβολής
INTIME SPORTS

Η αναβολή απ’ αόριστον της σέντρας της Β’ Εθνικής έφερε προβληματισμό στην ΑΕΚ, με τους υπεύθυνους να συνεδριάζουν σήμερα ώστε να εξετάσουν τα νέα δεδομένα.

Μπορεί ο Δικέφαλος να στήριξε αρχικά τα αιτήματα της Λίγκας και να δέχθηκε την αναβολή της πρώτης σέντρας του πρωταθλήματος, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι το ίδιο θα συμβαίνει συνεχώς.

Οι υπεύθυνοι της Ένωσης ναι μεν θέλουν να στηρίξουν τηνFootball League και τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν σοβαρά προβλήματα, ωστόσο εάν τελικά η υπόθεση φτάσει στα άκρα και τότε οι ομάδες δεν έχουν συμφέρον, τότε τα δεδομένα θα αλλάξουν.

Μάλιστα, μετά από τις συγκεκριμένες εξελίξεις στην ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη, ώστε να αναλυθούν τα νέα δεδομένα και να παρθεί η τελική απόφαση σχετικά με το τι στάση θα κρατήσει τελικά η ομάδα από εδώ και στο εξής.

Σημαντικό ρόλο στις σημερινές αποφάσεις θα παίξει το γεγονός ότι η αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος τινάζει στον αέρα τόσο την προετοιμασία που έχει πραγματοποιήσει η ΑΕΚ, όσο και τον προγραμματισμό που είχε γίνει για την διατηρήσει τον παικτών και σε καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς πλέον οι μοναδικοί αγώνες που θα έχουν θα είναι το Κύπελλο και κάποια φιλικά που αναμένεται ότι θα προγραμματιστούν.

Πηγή: ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ