ΑΕΚ

Συνάντηση Αδαμίδη-Κιντή στα Σπατα

Συνάντηση Αδαμίδη-Κιντή στα Σπατα
INTIME SPORTS

Συνάντηση με τους Σταύρο Αδαμίδη και Γιώργο Κιντή είχαν τα μέλη της ORIGINAL που πραγματοποιούν (συμβολική) κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα.

Το ραντεβού είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών των οργανωμένων οπαδών της Ένωσης, που θέλησαν να φέρουν τους δύο άνδρες (τους οποίους χωρίζουν τόσα πολλά τις τελευταίες ημέρες) στο ίδιο τραπέζι για να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει σε ότι αφορά το θέμα της Empire και την ΠΑΕ.

Η συνάντηση κράτησε αρκετή ώρα και δεν ήταν λίγες οι φορές που τα πνεύματα οξύνθηκαν. Τα μέλη της ORIGINAL έκαναν αρκετές ερωτήσεις σχετικά με την οικονομική διαχείριση της ΠΑΕ (προς τον Αδαμίδη), αλλά και τα χρήματα από την "Empire" που αγνοούνται.

Δεν υπήρξε καμία ακριβής εξήγηση, ενώ συζητήθηκαν αρκετά άλλα θέματα. Οι οπαδοί άσκησαν αυστηρή κριτική επίσης για το θέμα του Τζεμπούρ (ο ποδοσφαιριστής κατέληξε στον Ολυμπιακό), αλλά και για θέματα διαχείρισης, για το που πήγαν τα χρήματα, ενώ υπήρχαν πολλές ανεκπλήρωτες υποχρεώσεις, αλλά και το άρθρο 44.

Οι δύο άνδρες αποχώρησαν μετά τη συζήτηση, χωρίς ουσιαστικά να πείσουν με τα λεγόμενα τους τους αγανακτησμένους οπαδούς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ