ΑΕΚ

Συνάντηση Μελισσανίδη-Μαϊστόροβιτς για τα μεταγραφικά

Συνάντηση Μελισσανίδη-Μαϊστόροβιτς για τα μεταγραφικά

Το πλάνο για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μπήκε, έστω και αιφνιδιαστικά, στο τραπέζι, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς να έχουν συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ.

Είναι δεδομένο πως για να μπορέσουν να "τρέξουν" οι εξελίξεις στην ΑΕΚ και ως προς τις μεταγραφές αλλά και ως προς τις αποχωρήσεις, θα πρέπει να ανάψει το "πράσινο φως" ο Δημήτρη Μελισσανίδη. Και με δεδομένο πως στόχος είναι να προχωρήσουν οι κινήσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, θα έπρεπε να γίνει άμεσα μια σύσκεψη κορυφής, από την στιγμή που επέστρεψε από την Αργεντινή ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.

Γι' αυτό, ακόμα κι αν δεν υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού, αυτή η σύσκεψη έγινε σήμερα (9/12) στα γραφεία της ΠΑΕ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το παρών, σχεδόν αιφνιδιαστικά και συναντήθηκε με τον Μαϊστόροβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ αφενός ενημέρωσε το Μελισσανίδη για τα αποτελέσματα και τις επαφές του ταξιδιού στην Λατινική Αμερική και αφετέρου έθεσε επί τάπητος το πλάνο που έχει τεθεί για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Από τις προσθήκες, μέχρι και τις αποχωρήσεις. Πλάνο το οποίο προφανώς συζητήθηκε διεξοδικά με τον Μελισσανίδη. Προφανώς και οι δυο άνδρες θα παραμείνουν σε ανοικτή γραμμή πλέον. Ωστόσο το πιθανότερο είναι πως το "πράσινο φως" για τις πρώτες κινήσεις, έχει δοθεί. Επίσης ένα επιπλέον ενδιαφέρον στοιχείο, είναι το γεγονός πως επί της ουσίας επρόκειτο για ένα τετ α τετ ανάμεσα σε Μελισσανίδη και Μαϊστόροβιτς χωρίς την παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τρεις ομάδες για Πλατέλλα
Έρχεται περίεργος Γενάρης για την ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ