ΑΕΚ

Συνάντηση Δέλλα με Μελισσανίδη για το μέλλον του

Συνάντηση Δέλλα με Μελισσανίδη για το μέλλον του
INTIME SPORTS

Η παραμονή του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο της ΑΕΚ θα αποφασιστεί μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ, κάτι που σημαίνει ότι εξελίξεις θα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα θα υπάρξουν από Πέμπτη (11/6),

Η ΑΕΚ έχει "κλειδώσει" τόσο την άνοδο στη Super League όσο και την πρώτη θέση των πλέι οφ και την Τετάρτη (10/6) αποχαιρετά και τυπικά την Β’ Εθνική και τον εφιάλτη των δύο τελευταίων ετών που τριγύριζε στις κατώτερες κατηγορίες.

Μπροστάρης αυτής της προσπάθειας και ο άνθρωπος που ουσιαστικά έγραψε το όνομα του στην πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας της ομάδας, χωρίς ωστόσο να ευθύνεται για την... κάθοδο της στη Γ΄Εθνική ήταν ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο "Κολοσσός" που δεν δίστασε να αναλάβει τα ηνία στα... τελευταία της ΑΕΚ στη Σούπερ Λιγκ πριν από τρία χρόνια, κατάφερε τελικά να την επαναφέρει εκεί που ανήκει. Δημιουργώντας φίλους και εχθρούς, με τους τελευταίους να είναι πολύ περισσότεροι και ικανοί να δημιουργήσουν θέματα από το πουθενά, έχοντας βάλει στόχο να τον απομακρύνουν από τον πάγκο.

Όπως και να έχει την τελική απόφαση την παίρνει ένας και αυτός δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Οι δύο άνδρες, παρόντος και του Ντούσαν Μπάγεβιτς θα έχουν συνάντηση μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου για να αποφασιστεί η συνέχεια της συνεργασίας τους.

Οι τρεις τους θα θέσουν επί τάπητος τα αιτήματά τους και από Πέμπτη ουσιαστικά θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις πάνω στο θέμα.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ