ΑΕΚ

Συνάντηση ΑΕΚ και Δήμου για το γήπεδο

Συνάντηση ΑΕΚ και Δήμου για το γήπεδο

Συνάντηση με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας και το ΥΠΕΚΑ έχει σήμερα (30/3) στις 19:00 η ΑΕΚ και είναι έτοιμη να αντικρούσει κάθε η πρόταση ή σχέδιο της δημοτικής αρχής.

Συνάντηση με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας και το ΥΠΕΚΑ έχει σήμερα (30/3) στις 19:00 η ΑΕΚ. Η "Ένωση", έχοντας στα χέρια της την ακύρωση των προσφυγών (του Dήμου εκκρεμεί αλλά υπάρχουν αρνητικές εισηγήσεις από τον πρόεδρο και τον εισηγητή) από το ΣτΕ, είναι έτοιμη να αντικρούσει κάθε πρόταση ή σχέδιο ή οτιδήποτε άλλο έχει να της παρουσιάσει η δημοτική αρχή.

Η απόφαση του ΣτΕ να ακυρώσει την προσφυγή των "17" για το γήπεδο, αλλά και οι αρνητικές εισηγήσεις του προέδρου και του εισηγητή γι' αυτήν του Δήμου, απόφαση που εκκρεμεί ακόμα, σκόρπισε ξανά τον ενθουσιασμό στον κόσμο, που είδε να δικαιώνεται για την υπομονή του.

Η ΑΕΚ, παίρνοντας τεράστια δύναμη από την συγκεκριμένη εξέλιξη, θα παραστεί στο ραντεβού με τον Δήμο και το Υπουργείο, καταρρίπτοντας κάθε σενάριο που έχουν να της παρουσιάσουν, το οποίο μάλιστα θα είναι και του... αέρα, καθώς είναι πολύ δύσκολο, χρονοβόρο και πολυδάπανο, η δημοτική αρχή να έχει προχωρήσει σε μελέτες του σχεδίου της "Αγιάς Σοφιάς", που αποδεικνύουν ότι η Ένωση μπορεί να χτίσει γήπεδο στην έκταση που της ανήκει.

Από πλευράς "Δικεφάλου" πάντως, θα δώσουν το παρών όλοι όσοι έχουν εργαστεί πάνω στο συγκεκριμένο σχέδιο, από τον Δημήτρη Ανδριόπουλο και την ομάδα του, τον αρχιτέκτονα Θανάση Κυρατσού, τον γενικό διευθυντή της "Δικέφαλος 1924", Νίκο Στράτο, τον Βαγγέλη Ασλάνίδη, μέχρι και τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Αλέξη Αλεξίου.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ