ΑΕΚ

Συμφωνούν για τα χρέη και για την Morgan Stanley

Συμφωνούν για τα χρέη και για την Morgan Stanley
Νικολαϊδης, Κανελλόπουλος, Κούλης INTIME SPORTS

Ευχάριστα τα νέα από το 3ο ραντεβού των μετόχων της ομάδας 2004, καθώς Νικολαΐδης, Παππάς, Κανελλόπουλος και Κούλης, παρουσία Ορκωτού λογιστή, συμφώνησαν για τα χρέη και το ομολογιακό.

Παρουσία του Ορκωτού λογιστή, έγινε και η τρίτη συνάντηση των τεσσάρων μετόχων που εκπροσωπούν την ομάδα του 2004, οι οποί πήραν στα χέρια τους όλα τα απαραίτητα έγγραφα και τους αριθμούς από τις χρήσεις της ΠΑΕ από το 2004 έως και σήμερα.

Με τον Ντέμη Νικολαΐδη να τονίζει και να πιέζει για ακόμα μια φορά στη λύση της καταβολής χρημάτων για τα χρέη αλλά και για το ομολογιακό δάνειο της Morgan Stanley, ολοκληρώθηκε η συνάντηση μέσα σε άριστο κλίμα και με την σύμφωνη γνώμη όλων πως η συγκεκριμένη λύση είναι μονόδρομος για να εξασφαλίσει στην ΑΕΚ το παρόν και το μέλλον της.

Ραντεβού το Σαββατοκύριακο, την Δευτέρα το αποτέλεσμα

Φυσικά τα νούμερα που έπεσαν στο τραπέζι προβλημάτισαν τους μετόχους, καθώς οι λύσεις των "μπροστινών" προέδρων (βλ. Θανόπουλος, Αδαμίδης) δεν είχαν και τα καλύτερα αποτελέσματα. Αφού συζητήθηκαν όλα τα νούμερα, αποφασίστηκε να υπάρχουν ραντεβού και μέσα στο Σαββατοκύριακο, έτσι ώστε να παρθούν οι τελικές αποφάσεις και από την Δευτέρα να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις για το πόσα χρήματα θα κατατεθούν και από ποιον.

Στο τραπέζι έπεσε και το ομολογιακό δάνειο, με τους τέσσερις άνδρες να αποφασίζουν πως πρέπει να γίνει η αποπληρωμή προκειμένου να ελευθερωθούν οι μετοχές της ΠΑΕ και να είναι διαθέσιμες για οποιονδήποτε επενδυτή αποφασίσει να κινηθεί για την ΑΕΚ, είτε ως μεγαλομέτοχος είτε ως συμπαίκτης. Το συγκεκριμένο ποσό δεν έχει κάποια σχέση για τα υπόλοιπα χρέη.

Εδώ πάντως θα πρέπει να σημειώσουμε πως για να γίνει η αποπληρωμή της Morgaan Stanley χρειάζεται η σύμφωνη γνώμη από όλους τους μετόχους. Δηλαδή, από τους Νοτιά, Γκούμα - Χατζηιωάννου και Θανόπουλο.

Ενήμεροι Νοτιάς, Γκούμας-Χατζηιωάννου

Ο Νίκος Νοτιάς ενημερώθηκε για όλα (έχει δεσμευτεί πως θα ακολουθήσει και θα στηρίξει την όποια απόφαση), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει το ίδιο και με τους Θανόπουλο, Γκούμα και Χατζηιωάννου. Για τους δύο τελευταίους, δεν είναι ξεκάθαρο για το τι ακριβώς θα πράξουν και αν...

Η επόμενη μέρα για την ΑΕΚ φαντάζει καλύτερη από τι μπορούσε κάποιος να φανταστεί πριν από περίπου μία βδομάδα. Εάν τα πράγματα πάνε κατ' ευχήν και υπάρξει η εξόφληση του ομολογιακού, μειωθούν κάπως τα χρέη και ολοκληρωθεί και το θέμα με την αδειοδότηση και το νόμο για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια(είναι πλέον γεγονός), τότε η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως γίνεται ελκυστική και αρχίζει και πάλι να "γυαλίζει" στα μάτια των πιθανών επενδυτών ή επιχειρηματιών...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ