ΑΕΚ

Συμφωνία ναι, υπογραφές όχι με Βάργκας

Venezuela's Ronald Vargas celebrates after scoring a goal against Uruguay during a World Cup 2010 qualifying soccer match in Montevideo, Saturday, June 14, 2008. (AP Photo/Alejandro Arigon)
Venezuela's Ronald Vargas celebrates after scoring a goal against Uruguay during a World Cup 2010 qualifying soccer match in Montevideo, Saturday, June 14, 2008. (AP Photo/Alejandro Arigon) AP

Πολύ πιο περίπλοκη απ ότι αρχικά είχε φανεί, είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρόναλντ Βάργκας στην ΑΕΚ. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Πολύ πιο περίπλοκη απ ότι αρχικά είχε φανεί, είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρόναλντ Βάργκας στην ΑΕΚ. Το χάσμα ανάμεσα στην προσφορά της Ένωσης και τις απαιτήσεις της πλευράς του παίκτη, είχε ήδη γεφυρωθεί από το Σάββατο(6/6) το βράδυ.

Ενώ ακόμα και στις παραμέτρους που αφορούν το πλαίσιο της μεταγραφής, υπήρξε σήμερα (8/6) πλήρης συμφωνία. Ωστόσο ακόμα υπογραφή του Βάργκας στο συμβόλαιο με την ΑΕΚ, δεν υπάρχει. Και όσο δεν υπάρχει υπογραφή, προφανώς και δεν μπορούν να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Κύκλοι της ΑΕΚ παρόλα αυτά, επέμεναν πως τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει και πως η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί κανονικά. Όμως τα συμβόλαια θα πρέπει να φτάσουν στην Χιλή, όπου βρίσκεται ο Βάργκας με την εθνική ομάδα της Βενεζουέλας και να επιστραφούν υπογεγραμμένα στην Αθήνα.

Και αν παραστεί ανάγκη, θα επιστρατευτεί ακόμα και (ακραία) λύση να ταξιδέψει άνθρωπος της ΑΕΚ μέχρι και την Χίλη. Πάντως υπάρχει αισιοδοξία πως κάτι τέτοιο δεν θα χρειαστεί.

Βεβαίως υπάρχει και το πρόβλημα, πως ο Βάργκας δεν έχει την δυνατότητα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει το συμβόλαιο. Αλλά και αυτό αναμένεται να ξεπεραστεί με έναν ειδικό όρο που θα αφορά τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ