ΑΕΚ

Συμφωνία 100 εκατομμυρίων για Μελισσανίδη

Συμφωνία 100 εκατομμυρίων για Μελισσανίδη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης προχώρησε σε ένα επιχειρηματικό "deal" καθώς παραχώρησε ένα σημαντικό ποσοστό της εταιρίαςAegeanMarinePetroleum.

Στα πρώτα θέματα των περισσότερων οικονομικών ΜΜΕ των ΗΠΑ, ήταν το όνομα του Δημήτρη Μελισσανίδη. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, προχώρησε σε μια σημαντική οικονομική συμφωνία, ύψους περίπου 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Μελισσανίδης συμφώνησε για την παραχώρηση 11,303,031 μετοχών τηςAegeanMarinePetroleum, έναντι 8,81 δολαρίων την μια. Πρόκειται για ένα ποσοστό της τάξεως του 22%, ενώ αποχωρεί και από την θέση του επικεφαλής της εταιρίας αλλά θα παραμείνει σ’ αυτόν του συμβούλου.

«Είναι τιμή μου να έχω παίξει ένα τόσο σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της Aegean και είμαι περήφανος που σήμερα η εταιρεία κατέχει μία δυναμική και ηγετική θέση στους τομείς της ναυτιλίας και ανεφοδιασμού στη βιομηχανία καυσίμων των θαλάσσιων μεταφορών. Ανυπομονώ για ανάλογη συνεργασία σε στενό κύκλο με την ηγετική μας ομάδα και να παρακολουθήσουμε την Aegean να συνεχίσει την πορεία της προς την ανάπτυξη και την επιτυχία» τόνισε ο Μελισσανίδης, ενώ ο πρόεδρος της εταιρίας Νικόλας Ταβλάριος: «Ευχαριστούμε τον Δημήτρη για τον εξαιρετικό τρόπο που διοίκησε και που ήταν αφοσιωμένος στην εταιρία σ’ αυτά τα 21 χρόνια. Είμαστε ευτυχείς που θα παραμείνει ως σύμβουλος καιθα συνεχίσει να μας προσφέρει την πολύτιμη καθοδήγησή του».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ