ΑΕΚ

Συμφώνησε με ΑΕΚ ο Τζεμπούρ!

Συμφώνησε με ΑΕΚ ο Τζεμπούρ!
INTIME SPORTS

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ συμφώνησε σε όλα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και αυτή την ώρα είναι στο ΟΑΚΑ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Η διάρκεια του συμβολαίου του θα είναι για 1+1 χρόνια.

Η επιθυμία του Αλγερινού να φορέσει ξανά τη φανέλα της ΑΕΚ φαίνεται πως αποκτά σάρκα και οστά, αφού ο Τζιμπούρ αναμένεται να υπογράψει ακόμα και μέσα στη μέρα συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνων.

Η καθοριστική συνάντηση του «Τρομοκράτη» με την "Ένωση" έγινε με τις δυο πλευρές να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία αλλά τις συζητήσεις να συνεχίζονται στα γραφεία της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για κάποιους επί μέρους όρους του συμβολαίου όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες μεταγραφές.

Όροι που δεν φαντάζουν ικανοί για να μην πραγματοποιηθεί η μεταγραφή που θα ενισχύσει σημαντικά την επιθετική γραμμή της ΑΕΚ ενόψει της επιστροφής της στην Super League.

Σε ότι αφορά τις ετήσιες απολαβές του 31χρονου φορ θα έχει ένα φιξ ποσό χωρίς τα μπόνους. Καθώς με αυτά, κατάκτηση πρωταθλήματος-Κυπέλλου, πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ και έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ το ποσό αυτό θα ανεβαίνει πάρα πολύ ενώ σε περίπτωση που η ΑΕΚ κατακτήσει το πρωτάθλημα τότε το συμβόλαιο του «Τρομοκράτη» θα ανανεωθεί αυτόματα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ