ΑΕΚ

Συμφώνησαν Κούγιας - Χιμένεθ για το χορτάρι του AEL FC Arena

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Μανόλο Χιμένεθ και Αλέξης Κούγιας βρήκαν κοινό σημείο επαφής στο κομμάτι του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Λάρισας, μετά το ΑΕΛ - ΑΕΚ.

Έξαλλοι ήταν μετά την λήξη του παιχνιδιού τόσο ο Μανόλο Χιμένεθ, όσο και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, με την τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Λάρισας. Ο Ισπανός τεχνικός, μάλιστα, το στηλίτευσε και στη συνέντευξη Τύπου.

Ωστόσο βρήκε σύμφωνο και τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια. Απαντώντας σε ερώτηση για τον κακό αγωνιστικό χώρο, ο Χιμένεθ ζήτησε από τον δημοσιογράφο να απευθυνθεί στον πρόεδρο της ομάδας. Και τότε ο Κούγιας παρενέβη και μιλώντας στα αγγλικά στον τεχνικό της ΑΕΚ, του είπε πως έχει την ίδια άποψη για το θέμα του τερέν, αλλά πως το γήπεδο δεν είναι της ομάδας και πως υπάρχει πρόβλημα.

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Κούγιας EUROKINISSI SPORTS

Πάντως ο Χιμένεθ έκανε παράπονα όχι για τον αγωνιστικό χώρο, αλλά και για τις χαμένες ευκαιρίες: "Είναι δύσκολο να πω ότι ήταν ποδοσφαιρικός αγώνας σε αυτό το γήπεδο. Αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Σήμερα χάσαμε γιατί «συγχωρήσαμε» τη Λάρισα. Αν είχαμε εκμεταλλευτεί τις τρεις ευκαιρίες που είχαμε κάνει, δεν θα είχαμε χάσει. Μας κοστίζει πολύ η έλλειψη να τελειώνουμε τις φάσεις, γιατί αν υπάρχει κάποιο ατύχημα, όπως έγινε στην τελευταία φάση, μπορείς να χάσεις.

Πρώτα από όλα θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς κατάφεραν να βγουν υγιείς από έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, όπου εμείς πρέπει να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σούζα στο ΟΑΚΑ η ΑΕΛ, 2-1 την ΑΕΚ
Μπακάκης: "Δεν παίζαμε μπάλα, αλλά ξύλο"
Video: Ο Μασούντ πιάνει τα γεννητικά όργανα του Ζίζιτς
Αυτό είναι το αήττητο σερί 26 αγώνων της ΑΕΚ που έσπασε η ΑΕΛ
Αγωνία και για Χουλτ στην ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ