ΑΕΚ

Συγχαρητήρια και μηνύματα

Συγχαρητήρια και μηνύματα
Δέλλας INTIME SPORTS

Διαβάστε τι είπε ο Τραϊανός Δέλλας στους παίκτες της ΑΕΚ μετά την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΛ. "Μία ακόμα νίκη και ξεκουραζόμαστε".

Είχαν περάσει δυο συνεχόμενα παιχνίδια της ΑΕΚ, χωρίς την καθιερωμένη ομιλία του Τραϊανού Δέλλα στους παίκτες στην προπόνηση της επόμενης μέρας.

Ο «Τράι» προφανώς και περίμενε να σφραγιστεί και μαθηματικά η πρωτιά στο πρωτάθλημα.

Και όπως έκανε και μόλις η ΑΕΚ «κλείδωσε» την άνοδο, έτσι και στη σημερινή (8/6) ομιλία του στα αποδυτήρια, ο Δέλλας όχι μόνο μοίρασε συγχαρητήρια σε ποδοσφαιριστές και συνεργάτες, αλλά τους ευχαρίστησε και για την δουλειά που έκαναν και για την συνεργασία. "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σ' όλους. Και να σας ευχαριστήσω πολύ.

Έχουμε δουλέψει πολύ, όλη αυτή τη σεζόν. Κυρίως εσείς που ήσασταν μέσα στο γήπεδο, έχετε δουλέψει πάρα πολύ. Θέλω να ευχαριστώ πολύ όλους τους συνεργάτες μου (σ.σ. τους ανέφερε ξανά ονομαστικά έναν προς έναν όπως έκανε και στη συνέντευξη Τύπου)" τόνισε ο Δέλλας, που παράλληλα έστειλε και δυο μηνύματα.

Ένα που αφορά την επόμενη σεζόν, καθώς μίλησε για αγωνιστικό στοιχείο που η ομάδα πρέπει να διορθώσει. "Πετύχαμε όλους τους στόχους μας, εκτός από την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Ίσως είναι ένας λόγος να δουλέψουμε πολύ πάνω σ' αυτό το κομμάτι για να το διορθώσουμε".

Όσο για το δεύτερο μήνυμα, αφορά το ματς της Τετάρτης που είναι και το τελευταίο. "Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει. Έχουμε ακόμα να κάνουμε μια νίκη και μετά να ξεκουραστούμε".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ