ΑΕΚ

Συγχαρητήρια αλλά και "καμπανάκι" από Δέλλα

Συγχαρητήρια αλλά και "καμπανάκι" από Δέλλα
Δέλλας INTIME SPORTS

Το κλίμα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, το οποίο είχε «στραβώσει» μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, «ίσιωσε» για τα καλά μετά την ανατροπή στη Βέροια. Μάλιστα γι αυτό και την ομιλία του στους ποδοσφαιριστές του, την ξεκίνησε με συγχαρητήρια ο Δέλλας.

Το κλίμα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, το οποίο είχε «στραβώσει» μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, «ίσιωσε» για τα καλά μετά την ανατροπή στη Βέροια. Οι «κιτρινόμαυροι» έλεγαν μεταξύ τους πως μ’ αυτή τη νίκη παρέμειναν κοντά στην κορυφή. Ο Τραϊανός Δέλλας ξέρει πως τέτοιες νίκες, κτίζουν τον ανταγωνιστικό χαρακτήρα της ΑΕΚ.

Μάλιστα γι αυτό και την σημερινή (29/9) ομιλία του στους ποδοσφαιριστές του, την ξεκίνησε με συγχαρητήρια. Ανέδειξε τον τρόπο που η ομάδα αντέδρασε όταν έμεινε πίσω στο σκορ. Όμως ο Δέλλας δεν παρέλειψε να κάνει και τις παρατηρήσεις του. Κυρίως για να θυμίσω πως δεν πρέπει κανένας παίκτης, μέσα από τις προσπάθειες του στο γήπεδο, να βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα

Προφανώς με αφορμή κάποιες φάσεις στο ματς με την Βέροια. Ενώ ενδεχομένως και η επισήμανση του τεχνικού της ΑΕΚ, πως "η ομάδα πρέπει να είναι πάνω απ’ όλα", αποτελεί και μια έμμεση αλλά σαφή αναφορά, στις επιλογές που γίνονται για τους ρόλους στην ενδεκάδα.

"Συγχαρητήρια για τη νίκη και τον χαρακτήρα που δείξαμε. Το αξίζαμε να κερδίσουμε, κυρίως για την προσπάθεια που καταβάλαμε σ' όλο το ματς. Είναι σημαντικό ότι παρά το γεγονός πως μείναμε πίσω στο σκορ, αντιδράσαμε σωστά, δουλέψαμε το ματς πάρα πολύ και δικαιωθήκαμε αφού καταφέραμε και το γυρίσαμε έστω και στο τέλος.

Αυτό που θα πρέπει να θυμόμαστε πάντα, είναι να βάζουμε την ομάδα πάνω από το εγώ μας. Υπήρχαν κάποιες στιγμές στο παιχνίδι, που αυτό δεν συνέβη", τόνισε μεταξύ άλλων στους παίκτες της ΑΕΚ, ο Τραϊανός Δέλλας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ