ΑΕΚ

Σύσκεψη κορυφής στην ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ πριν αναχωρήσει την Παρασκευή (02/06) για την Ισπανία, συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς για ζητήματα που αφορούν τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Είναι δεδομένο πως τόσο ο Μανόλο Χιμένεθ, όσο και οι άνθρωποι της ΑΕΚ, έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους, προκειμένου να υλοποιήσουν τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Και είναι δεδομένο πως ο Ισπανός τεχνικός, έστω και θα περάσει πολλές μέρες στην πατρίδα του, μέχρι να ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία, θα βρίσκεται μ' ένα τηλέφωνο στο χέρι.

Όμως πριν αναχωρήσει αύριο (2/6) για την Ισπανία, έκανε σήμερα (01/06) ραντεβού με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Ο Ισπανός τεχνικός, μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ, έβαλαν στο τραπέζι όλα τα ζητήματα που αφορούν τον προγραμματισμό.

Από τα καθαρά διαδικαστικά, όπως για παράδειγμα την οριστική έναρξη της προετοιμασίας στα Σπάτα στις 26 Ιουνίου και την αναχώρηση για το Κίελτσε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στις 29 του μηνός, μέχρι ζητήματα που αφορούν το ρόστερ.

Ο Χιμένεθ έκανε μια κουβέντα με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ και για τους παίκτες που πρόκειται να φύγουν, αλλά και για τις μεταγραφές που θα γίνουν. Με μεγαλύτερο βάρος, στην ενίσχυση στην επιθετική γραμμή (κορυφή και άκρα).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ