ΑΕΚ

Σύσκεψη κορυφής στην ΑΕΚ

Σύσκεψη κορυφής στην ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διοίκηση και Τιμούρ Κετσπάγια κάθονται την Παρασκευή στο τραπέζι και αποφασίζουν για φορ, αριστερό μπακ αλλά και αποχωρήσεις. Με απουσίες η πρώτη προπόνηση.

Πλέον άπαντες στην ΑΕΚ έχουν επιστρέψει στην βάση τους. Ακόμα και η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών έχει ολοκληρώσει τις διακοπές και έχει γυρίσει στην Αθήνα, καθώς αύριο (25/6) είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν.

Πριν όμως ξεκινήσει η δουλειά, υπάρχει σήμερα (24/6) μια σύσκεψη κορυφής, στην οποία θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήδη από χθες (23/6) βρίσκεται στην Αθήνα και θα καθίσει στο τραπέζι μαζί με τον Τιμούρ Κετσπάγια, τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και τον Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, με την ατζέντα να είναι γεμάτη με φλέγοντα ζητήματα.

Πρώτο προ ημερησίας διάταξης θέμα της σύσκεψης, θα είναι τα μεταγραφικά. Ο στόχος για τουλάχιστον μια κίνηση, πριν η αποστολή της ΑΕΚ αναχωρήσει για την Πολωνία, εξακολουθεί να υφίσταται. Θεωρητικά η πρώτη… θέση που θα πέσει στο τραπέζι, θα είναι αυτή του σέντερ φορ.

Οι περιπτώσεις του Μπαλντέ, του Τζούριτς αλλά και εναλλακτικές θα συζητηθούν, θα ζυγιστούν και θα παρθούν οριστικές αποφάσεις. Και ενδεχομένως να υπάρξουν άμεσες κινήσεις, προκειμένου να ολοκληρωθεί μεταγραφή στις αρχές της εβδομάδας. Επίσης στο τραπέζι θα πέσει και το ζήτημα του αριστερού μπακ, αλλά και του εξτρέμ και του χαφ. Άλλωστε στην ΑΕΚ θα πρέπει να αποφασίσουν και πως θα κινηθούν με την περίπτωση του Λαϊφη.

Εκτός από τις μεταγραφές, φλέγον είναι και το θέμα των αποχωρήσεων. Σχεδόν 24 ώρες πριν από την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν, ο Κετσπάγια θα καταθέσει τις εισηγήσεις του για αποχωρήσεις. Και κάποιες αποφάσεις θα ληφθούν ακόμα και σήμερα, προκειμένου να μην ταξιδέψουν στην Πολωνία ποδοσφαιριστές τους οποίους ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν υπολογίζει. Ενδεχομένως μάλιστα, μια πρώτη ένδειξη των αποφάσεων που θα παρθούν για αποχωρήσεις, να φανεί στο απουσιολόγιο της αυριανής πρώτης προπόνησης.

Πάντως η αλήθεια είναι πως σ’ αυτό το απουσιολόγιο έτσι κι αλλιώς θα υπάρχουν ονόματα, που όμως δεν έχουν καμία σχέση με αποχωρήσεις. Ο Πέτρος Μάνταλος και ο Χρήστος Αραβίδης που μέχρι και τις 10 Ιουνίου βρισκόντουσαν στην Αυστραλία με την αποστολή της εθνικής ομάδας, έχουν πάρει επιπλέον άδεια για να μπορέσουν να ξεκουραστούν. Και θα ταξιδέψουν μαζί με την υπόλοιπη αποστολή την προσεχή Τετάρτη (29/6) για το Κίελτσε. Το ίδιο ισχύει και για τον Ρόναλντ Βάργκας, που επίσης έχει ζητήσει επιπλέον άδεια.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ