ΑΕΚ

Στρατηγική επιλογή για την ΑΕΚ η στήριξη Κοντονή

Στρατηγική επιλογή για την ΑΕΚ η στήριξη Κοντονή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ θεωρεί στρατηγική της επιλογή τη στήριξη στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, αν και πρακτικά είναι άμεσα θιγόμενη από την απόφαση διακοπής του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με την απόφαση της Πολιτείας να διακόψει το κύπελλο, η ΑΕΚ πρακτικά είναι άμεσα θιγόμενη. Χάνει την ευκαιρία να διεκδικήσει έναν τίτλο. Όμως εκείνο που από την ΑΕΚ καθιστούν σαφές, είναι πως αξιολογούν ως ακόμα σημαντικότερο και ζωτικότερο ακόμα και απο έναν τίτλο, την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και εκτιμούν πως υπάρχει και πρόθεση και βούληση από την πλευρά του Σταύρου Κοντονή, να φτάσει μέχρι τέλους την προσπάθεια που κάνει. Γι αυτό και αποτελεί επί της ουσίας μια στρατηγική επιλογή, η στήριξη της απόφασης του Υφυπουργού αθλητισμού. Βεβαίως εκείνο που λένε στην ΑΕΚ, είναι πως το πρόβλημα δεν αφορά ούτε μόνο το κύπελλο, ούτε μόνο το πρωτάθλημα, αλλά συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ως εκ τούτου, δεν αρκεί η διακοπή του κυπέλλου. Και η ΑΕΚ θα πάρει πρωτοβουλίες για την κάθαρση, που θα περνούν και μέσα από το πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμα:

Σπανός: "Φτάσαμε στο σημείο μηδέν"

ΠΑΟΚ: "Να σταματήσει και το πρωτάθλημα"

Επίσημο: Ματαιώνεται το εφετινό Κύπελλο Ελλάδας

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ