ΑΕΚ

Στους δρόμους για την "Αγιά Σοφιά"

Στους δρόμους για την "Αγιά Σοφιά"

Ο κόσμος της ΑΕΚ "βράζει" με τη στάση του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, όσον αφορά στο γήπεδο και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξουν μαζικές κινητοποιήσεις για να μπορέσει να γίνει το όνειρο πραγματικότητα.

Ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκει σε άλλη γραμμή πλευσής σε σχέση με την ΠΑΕ ΑΕΚ για την "Αγιά Σοφιά" και αυτό είναι γνωστό από τότε που ξεκίνησε όλο αυτό το γαϊτανάκι με το γηπεδικό της Ένωσης. Η δημοτική αρχή βέβαια είναι υποχρεωμένη να υπογράψει την υψομετρική μελέτη του γηπέδου σύμφωνα με το νόμο, ωστόσο δεν υπάρχει... ανταπόκριση από τον Άρη Βασιλόπουλο μέχρι αυτή την στιγμή.

Οι φίλαθλοι της Ένωσης, θέλοντας να δείξουν ότι δεν είναι αμέτοχοι και έχουν λόγο σε όσα συμβαίνουν, αποφάσισαν να κάνουν κατάληψη έξω από το δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας, σε ειρηνικά πλαίσια και χωρίς να υπάρξουν επεισόδια, αν και ο δήμος έχει αντίθετη άποψη αναφορικά με όσα έχουν γίνει.

Αυτή είναι η αρχή των αντιδράσεων, καθώς - όπως όλα δείχνουν - οι κινητοποιήσεις θα κορυφωθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα, με τη διοργάνωση ενός μεγάλου συλλαλητηρίου.

Εκεί, ο κόσμος της ΑΕΚ θα καταστήσει σαφές προς όλες τις πλευρές ότι θέλει να γίνουν όλα όσα ορίζει ο νόμος. Ημερομηνία του συλλαλητηρίου δεν έχει οριστεί ακόμα, ωστόσο υπάρχει η σκέψη να γίνει λίγο πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ την εβδομάδα που μας έρχεται.

Παράλληλα με τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου, θα ξεκινήσει μία μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης στους κατοίκους της πόλης για να ενημερωθούν σχετικά και με το θέμα και να μάθουν την αλήθεια για το γηπεδικό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ