ΑΕΚ

Στου... αμέτοχου την πόρτα!

Στου... αμέτοχου την πόρτα!
Χάρις, Μαύρος, Βιντιάδης INTIME SPORTS

Ο Βιντιάδης θέλει αλλά δεν ξέρει αν μπορεί και η ΑΕΚ αναγκάζεται να πέσει ξανά στην ανάγκη των ανενεργών μετόχων της προκειμένου να εξασφαλίσει ενημερότητες και να επικυρώσει τις μεταγραφές της!

Ο επίδοξος επενδυτής Δημήτρης Βιντιάδης δεν δείχνει διάθεση να κάνει στην ΑΕΚ την οποιαδήποτε ταμειακή διευκόλυνση προκειμένου αυτή να εξέλθει έστω προσωρινά από τα πρωτοφανή αδιέξοδα που τείνουν να φράξουν σχεδόν κάθε διέξοδο της από την διάλυση.

Οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών, θέλουν τον 32χρονο επιχειρηματία να ετοιμάζει την τελική κίνησή του για το διάστημα 17-30 του ερχόμενου Ιανουαρίου. Σύμφωνα με όσα αφήνονται να διαρρεύσουν από τον ίδιο και τους εν Ελλάδι συνεργάτες και συμβούλους του, αυτή είναι η καταληκτική ημερομηνία εισόδου του στην κιτρινόμαυρη εταιρεία.

Ως τότε όμως και βάσει των υπαρχουσών και ολοένα αυξανόμενων αναγκών και υποχρεώσεων, η ΑΕΚ ενδέχεται να έχει χάσει ακόμα περισσότερα περιουσιακά στοιχεία της (εκτός των Κοντοέ και Λαγού, μετέωροι εμφανίζονται οι Γιάγκο, Κορδέρο και Γκερέιρο), να έχει οδηγηθεί σε μεγαλύτερα αδιέξοδα από δικαστικές αποφάσεις (περίπτωση Σάχα) και απηυδισμένους πιστωτές και γενικώς να έχει οδηγηθεί ακόμα πιο βαθιά στον γκρεμό που ήδη έχει πέσει. Τόσο που πλέον δεν θα την βρίσκει κανείς για να την ανασύρει...

Γι αυτό και η «Oiginal 21» έστειλε νέο μήνυμα στους πρώην και ανενεργούς μετόχους της εταιρείας, σε αυτούς δηλαδή που φέρουν την ακέραια ευθύνη για το τωρινό κατάντημα της ΑΕΚ, να συμβάλουν ώστε να μην βγει η ομάδα από την πρίζα έως ότου ο Δημήτρης Βιντιάδης αποφασίσει αν τελικά θα πάρει τον έλεγχο της ΠΑΕ.

Θα ισχύσουν οι μεταγραφές;

Οι δύο νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές της Ένωσης, οι Παύλος Μητρόπουλος και Αντώνης Πετρόπουλος, ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμοι για το ματς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης αν δεν βρεθούν τα χρήματα ώστε να εξασφαλιστούν η φορολογική και η ασφαλιστική ενημερότητα, ο Λίνεν δεν είναι σε θέση να καταστρώσει πλάνα καθώς δεν γνωρίζει αν θα μπορεί να τους υπολογίζει ή όχι και το μπάχαλο δεν έχει τελειωμό...

Απέναντι σε όλα αυτά τα προβλήματα, η στάση της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι αυτονόητη και παράλληλα όσο το δυνατόν απαιτητική, καθώς δεν είναι και απλό το να ζητάς επίμονα από κάποιον να σου δώσει χρήματα όταν δεν έχει αποφασίσει αν θα μπει ή όχι στην εταιρεία και πότε. Ο Ανδρέας Δημητρέλος μετέφερε στον Δημήτρη Βιντιάδη τις οικονομικές τρύπες που πρέπει άμεσα να καλυφθούν ώστε η εταιρία να λειτουργεί και παράλληλα να προλάβει άλλες ανεπιθύμητες εξελίξεις, τουλάχιστον ως τις 17 Ιανουαρίου.

Αν ο επίδοξος αγοραστής προχωρήσει σε ταμειακή διευκόλυνση, τότε θα έχει πραγματοποιηθεί και ένα σημαντικό βήμα για την εμπλοκή του στην ΠΑΕ. Αν δεν τον πράξει, τότε οι μέτοχοι θα είναι εκείνοι που θα κληθούν να δώσουν τη λύση ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα για την Ένωση και να βγει ο πρώτος μήνας του χρόνου με την ΑΕΚ όρθια και περιμένοντας την απόφαση του Βιντιάδη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ