ΑΕΚ

Στόχος του Μάνταλου η Τούμπα

Στόχος του Μάνταλου η Τούμπα
Μάνταλος INTIME SPORTS

Ο Πέτρος Μάνταλος επέστρεψε μετά από το σοβαρό τραυματισμό του στο ματς με τον Ολυμπιακό και πλέον στόχος του είναι να φτάσει στο 100% ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Χρειάστηκε να περάσουν έξι (δύσκολοι) μήνες παρά μια εβδομάδα, προκειμένου ο Πέτρος Μάνταλος να αφήσει οριστικά πίσω του την περιπέτεια του τραυματισμού του στο γόνατο. Τα περίπου 15 αγωνιστικά λεπτά που έβαλε στα πόδια του ο διεθνής μέσος στο φιλικό με τον Παναιτωλικό είναι το πρώτο βήμα της μεγάλης επιστροφής.

Μάλιστα το εντυπωσιακό είναι πως ο Μάνταλος το… έπιασε από εκεί που το είχε αφήσει. Πρώτος σε ασιστ ήταν όταν τραυματίστηκε, με ασιστ επέστρεψε στο ματς στο Αγρίνιο.

Το (επόμενο) ζητούμενο για τον Μάνταλο είναι να μπορέσει να φτάσει σε βαθμό ετοιμότητας τέτοιο, ώστε να ξεκινήσει βασικός και να βγάλει ολόκληρο 90άλεπτο. Ακόμα γι αυτό δεν είναι έτοιμος. Μάλιστα το προβλεπόμενο εξάμηνο από τότε που έκανε την επέμβαση, συμπληρώνεται την προσεχή Παρασκευή (11/9).

Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που έπαιξε μόλις ένα τέταρτο στο φιλικό με τον Παναιτωλικό. Αλλά πλέον το χαμένο έδαφος θα καλύπτεται με γοργούς ρυθμούς. Στο ματς της προσεχούς Κυριακής (13/9) με τον ΠΑΣ για το πρωτάθλημα, ο Δέλλας θα δώσει και πάλι χρόνο συμμετοχής στον Μάνταλο.

Ως αλλαγή και πάλι, αλλά για περισσότερο απ’ ότι στο φιλικό με τον Παναιτωλικό. Και ο στόχος είναι, να μπορέσει ο διεθνής μέσος να είναι απολύτως έτοιμος για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα το οποίο θα διεξαχθεί την Τρίτη (22/9) ή την Τετάρτη (23/9) μετά τις εκλογές. Είναι στόχος εφικτός και κάτι που θέλει σαν «τρελός» και ο ίδιος παίκτης. Να επιστρέψει δηλαδή βασικός, σ’ ένα ματς τόσο υψηλών απαιτήσεων.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ