ΑΕΚ

Στον Βιντιάδη οργανωμένοι και Παππάς!

Στον Βιντιάδη οργανωμένοι και Παππάς!
INTIME SPORTS

Με τον Πέτρο Παππά στο πλευρό τους 6 οργανωμένοι οπαδοί της επισκέφτηκαν τον Δημήτρη Βιντιάδη ζητώντας του να πάνε όλοι παρέα στον Δημήτρη Μελισσανίδη για να βρουν απ κοινού βιώσιμη λύση για την ΑΕΚ!

Σε συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ με τον Δημήτρη Βιντιάδη παρουσία του Πέτρου Παππά, μεταφέρθηκε στον δεύτερο η επιθυμία των φίλων της ομάδας να αναλάβει πρωτοβουλία και να ζητήσει εκείνος ραντεβού από τον Μελισσανίδη!

" Αφού έχεις τα χρήματα που λες ότι έχεις, μήπως θα έπρεπε να του χτυπήσεις στην πόρτα και να του παρουσιάσεις το πλάνο σου; Ίσως αυτή να είναι η ευκαιρία να αλλάξετε μαζί την ιστορία και να βγάλετε την ΑΕΚ από το αδιέξοδο", ήταν κάποια από τα λόγια που άκουσε ο επίδοξος αγοραστής της κιτρινόμαυρης εταιρείας ο οποίος συμφώνησε να συναντηθεί με τον Τίγρη και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ωρών να του το ζητήσουν από κοινού εκείνος και ο Παππάς!

Οι φίλοι της Ένωσης που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους με σκοπό να φέρουν σημαίνοντες επιχειρηματίες στο ίδιο τραπέζι ώστε να βρεθεί μία ενωτική λύση για την ΑΕΚ, έχουν και τη σύμφωνη γνώμη του Παππά (ο οποίος μάλιστα έδωσε το παρών στη συνάντηση με τον Βιντιάδη!) για την συνεύρεση των τριών (και όποιων άλλων επιθυμούν να συμβάλουν) όσο πιο άμεσα γίνεται!

Εκείνος που δεν έχει απαντήσει ακόμα τι σκοπεύει να κάνει είναι ο Νίκος Νοτιάς ο οποίος ως σήμερα μοιάζει να υπεκφεύγει. Ωστόσο οι οπαδοί της ΑΕΚ, έχοντας πλέον το Ο.Κ. των Βιντιάδη και Παππά θα επιχειρήσουν να πιέσουν ακόμα περισσότερο τον χιώτη εφοπλιστή προκειμένου να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να παραστεί ο ίδιος σε μία συνάντηση με τους Μελισσανίδη, Παππά και Βιντιάδη!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ