ΑΕΚ

Στον υπουργό οι μηχανικοί

Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο υπουργός ΠΕΚΑ Πάνος Σκουρλέτης κάλεσε για την προσεχή Δευτέρα (30/11) σε συνάντηση εργασίας τους ανθρώπους της εταιρίας που έχει αναλάβει την μελέτη του έργου του νέου γηπέδου της ΑΕΚ

Με δεδομένο πως πλέον φαίνεται να έχει μπει στην τελική ευθεία η έκδοση της οικοδομικής άδειας για το έργο της κατασκευής του νέου γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια, οι συσκέψεις στο αρμόδιο υπουργείο θα είναι όλο και πιο συχνές.

Μετά απ' αυτή της προηγούμενης Τρίτης (24/11), θα γίνει ακόμα πιο την προσεχή Δευτέρα (3011). Αυτή την φορά την συγκαλεί ο ίδιος ο υπουργός ΠΕΚΑ Πάνος Σκουρλέτης. Θα είναι μια σύσκεψη εργασίας που θα αφορά την μελέτη των περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου που ήδη έχει κλείσει μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης.

Επί τάπητος θα τεθούν οι γνωμοδοτήσεις που έχουν γίνει, ενώ εκτός από τους μηχανικούς της εταιρίας που έχει αναλάβει το έργο, το "παρών" θα δώσουν και εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής αλλά και του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ενδεχομένως θα παραστούν και εκπρόσωποι της Δικέφαλος 1924. Προφανώς αυτές οι συναντήσεις είναι και στο πλαίσιο της υπογραφής που θα πρέπει να βάλει ο Πάνος Σκουρλέτης στον φάκελο, προκειμένου να εκδοθεί η οικοδομική άδεια.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ