ΑΕΚ

Στο χέρι της ΑΕΚ ο Παπαδόπουλος

Στο χέρι της ΑΕΚ ο Παπαδόπουλος
Παπαδόπουλος INTIME SPORTS

Όπως έχετε διαβάσει επανειλημμένως στο Sport24.gr, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αποτελεί έναν από τους πλέον σημαντικούς στόχους της ΑΕΚ. Ο δρόμος άνοιξε ορθάνοιχτα μετά το διαζύγιο με τον Ατρόμητο.

Ο Παπαδόπουλος αποχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (5/6) από την ομάδα του Περιστερίου και τώρα έχει την ευκαιρία να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί. Στην ΑΕΚ αισιοδοξούν ότι θα τα βρουν πλέον κοινά σημεία επαφής με τον «Παπ» από τη στιγμή που θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και με δεδομένο ότι ο διεθνής επιθετικός επιθυμεί πλέον να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει με εκτενή ρεπορτάζ για την περίπτωση του έμπειρου επιθετικού αλλά και την επιθυμία των ανθρώπων της ΑΕΚ αλλά και του ίδιου εσχάτως να γίνει ποδοσφαιριστής της Ένωσης για δύο σεζόν και να την ενισχύσει σημαντικά με την εμπειρία του και τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, ο διεθνής επιθετικός (ο οποίος ήταν υποψήφιος να υπηρετήσει την εθνική ομάδα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και παραμένει ένας από τους επιλαχόντες αν κάτι στραβώσει), επιθυμεί να υπάρξει νέος κύκλος συζήτησης με την Ένωση προκειμένου να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Μία περίπτωση που αρέσει πολύ στον επικεφαλής την ποδοσφαιρική ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος άλλωστε δεν κρύβει και την αδυναμία τους σε παίκτες ποντιακής καταγωγής.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει επαφή των δύο πλευρών. Η ΑΕΚ έχει λάβει ήδη το μήνυμα ότι ο Παπαδόπουλος θέλει να υπάρξει προσέγγιση και επαφή, έχει προκρίνει την περίπτωσή του και θα αποφασίσει αν θα κάνει την κίνησή της. Οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι μοιρασμένες είναι πολύ πιο αυξημένες σε σχέση με παλαιότερα αν και υπήρχε μία ενόχληση επειδή ο 33χρονος φορ είχε δηλώσει ότι δεν θέλει να παίξει στη Β' Εθνική. Ωστόσο για έναν τέτοιον ποδοσφαιριστή, οι εξαιρέσεις είναι για να επιβεβαιώνουν (άλλους) κανόνες...

Η ανακπίνωση του διαζυγίου με τον Ατρόμητο ανέφερε ότι « η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου. Η ΠΑΕ Ατρόμητος τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ