ΑΕΚ

Στο χειρουργείο ο Σουκουλίνι

Στο χειρουργείο ο Σουκουλίνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι γιατροί στην Αγγλία πήραν την ίδια απόφαση με εκείνους της ΑΕΚ για τον Αργεντινό μέσο, Μπρούνο Σουκουλίνι, με την επέμβαση να κρίνεται ως ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος.

Ο Μπρούνο Σουκουλίνι ανυπομονούσε να επιστρέψει στην Αγγλία, όχι διότι βιαζόταν να φύγει από την Αθήνα, αλλά διότι ήθελε να ξεκαθαρίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορος, ο τρόπος αντιμετώπισης του τραυματισμού του.

Αυτή ήταν μια απόφαση που θα έπαιρνε το ιατρικό τιμ της Μάντσεστερ Σίτι. Και σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν από την ΑΕΚ, οι Άγγλοι κατέληξαν μετά τις πρώτες εξετάσεις, πως ο ενδεδειγμένος τρόπος είναι η επέμβαση.

Όπως άλλωστε είχε συμπεράνει και το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ. Μάλιστα την Τετάρτη (24/2) θα υπήρχε μια συνάντηση των γιατρών της Σιτι με τον Σουκουλίνι, προκειμένου να δρομολογηθεί η επέμβαση και να γίνει ακόμα και την Πέμπτη (25/2). Πάντως είναι θετική εξέλιξη αυτή, καθώς θα επιτρέψει στον Αργεντινό μέσο να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην αγωνιστική δράση. Κάτι που επιθυμούσε και ο Σουκουλίνι και η ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμη:

Ταξίδι στο… άγνωστο για Σουκουλίνι

Σουκουλίνι στο Sport24.gr: "Εδώ για κύπελλο και πλέι οφ"

Πρώτα Σπάτα, μετά Λονδίνο ο Σουκουλίνι

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ