ΑΕΚ

Στο τραπέζι το θέμα προπονητή

Στο τραπέζι το θέμα προπονητή
INTIME SPORTS

Πρώτη προτεραιότητα στην ΑΕΚ το θέμα του προπονητή το οποίο από τη Δευτέρα (26/10) μπαίνει γερά στο τραπέζι των ανθρώπων της Ένωσης.

Είναι προφανές πως έστω και αν η ΑΕΚ έχει στον πάγκο της τον Στέλιο Μανωλά που προσωρινά ανέλαβε την ευθύνη να καλύψει το κενό που άφησε ο Τραϊανός Δέλλας, το θέμα προπονητή αποτελεί την πρώτη «κιτρινόμαυρη» προτεραιότητα. Βεβαίως κάτι το ματς του Σαββάτου με τον Ηρακλή, κάτι η (δυσάρεστη) οικογενειακή υποχρέωση που κράτησε τις προηγούμενες μέρες τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς εκτός Ελλάδας, πέρασαν προσωρινά σε δεύτερο πλάνο την αναζήτηση νέου τεχνικού.

Όμως από σήμερα (26/10) ξαναμπαίνει στο τραπέζι το θέμα προπονητή. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ αναμενόταν να επιστρέψει χθες (25/10) αργά το βράδυ στην Αθήνα. Ακόμα και από το Βελιγράδι όπου βρισκόταν, ο Μιλοβάνοβιτς κρατούσε ανοικτή την γραμμή με υποψήφιους τεχνικούς. Ωστόσο η επιστροφή του στην Αθήνα, σημαίνει και εντατικοποίηση της αναζήτησης.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ, το όνομα του οποίο διαβάσατε πρώτοι απ’ όλους στο Sport24, παραμένει στην κορυφή της λίστας. Με δεδομένο πως ο Ουρουγουανός τεχνικός βλέπει εξαιρετικά θετικά το ενδεχόμενο να αναλάβει την ΑΕΚ, οι διαπραγματεύσεις έχουν εστιαστεί στο οικονομικό κομμάτι. Πάντως οι Άγγλοι επιμένουν να εμπλέκουν το όνομα του Πογιέτ και με τον πάγκο της Άστον Βίλα μετά την απομάκρυνση του Τιμ Σεργουντ, αλλά ακόμα και μ’ αυτόν της Τσέλσι σε περίπτωση διαζυγίου με τον Μουρίνιο.

Δεδομένα στην λίστα της ΑΕΚ υπάρχουν και άλλα ονόματα, κάτω απ’ αυτό του Ουρουγουανού τεχνικού. Και από την ιβηρική χερσόνησο αλλά και από την Λατινική Αμερική. Χωρίς να έχει ακόμα σβηστεί και το όνομα του Μανόλο Χιμένεθ, παρόλο που έχει υποχωρήσει κάποιες θέσεις στην σχετική λίστα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ