ΑΕΚ

Στο τραπέζι οι λύσεις για αριστερό μπακ

Στο τραπέζι οι λύσεις για αριστερό μπακ
ΑΕΚ φιλικό INTIME SPORTS

Ακόμα πιο έντονα κινούνται τις τελευταίες ώρες για την απόκτηση αριστερού μπακ στην ΑΕΚ. Διαβάστε ποια ονόματα ακούγονται.

Έτσι κι αλλιώς η ΑΕΚ θέλει να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την υπόθεση μεταγραφής αριστερού μπακ. Όμως το γεγονός πως ο Γροντής επιστρατεύτηκε για την θέση στο χθεσινό (23/7) λόγω της απουσία (για προληπτικούς λόγους) του Σοϊλέδη, καθιστά ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη να επισπευστεί η κίνηση του Δικεφάλου.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν βάλει στο τραπέζι όλες τις λύσεις που έχουν και τις εξετάζουν προσεκτικά. Υπάρχει η περίπτωση του Ισπανού Ντιντάκ, που όμως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με την Εϊμπάρ. Υπάρχει η περίπτωση του Νιγηριανού Ταϊβό, που όμως έχει το μειονέκτημα πως ο παίκτης προέρχεται ουσιαστικά από μια σεζόν χωρίς μπάλα. Υπάρχει επίσης η περίπτωση του Τσέχου Πουντίλ που αγωνίζεται στην Γουότφορντ είναι μια εξαιρετική αλλά και συνάμα δύσκολη περίπτωση. Και τέλος, υπάρχει και ένα ακόμα όνομα, το οποίο στην ΑΕΚ κρατούν επτασφράγιστο μυστικό.

Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται η υπόθεση να τραβήξει σε μάκρος. Στην ΑΕΚ θέλουν να προχωρήσουν άμεσα και μέχρι και τις αρχές του Αυγούστου, να έχουν κλείσει παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας.

"Δυο έτοιμες επιλογές ή… έκπληξη"

Σε ρυθμούς απόκτησης αριστερού μπακ κινείται σχεδόν αποκλειστικά τις τελευταίες μέρες ο μεταγραφικός μηχανισμός της ΑΕΚ. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος, που θα πρέπει να κλείσει και άμεσα. Μάλιστα εκείνο που ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έλεγε σήμερα το πρωί σε «πηγαδάκι» εδώ στο προπονητικό κέντρο του Ρεμές, είναι πως ήδη υπάρχουν δυο περιπτώσεις που είναι προχωρημένες και μπορούν να κλείσουν άμεσα.

Όμως ο τεχνικός διευθυντής επεσήμανε πως η ΑΕΚ προσπαθεί για μια εξαιρετική περίπτωση, που θα κάνει την διαφορά. Και γι αυτό και δεν έχει κλείσει ακόμα και σήμερα η μεταγραφή αριστερού μπακ. Μάλιστα ο Μιλοβάνοβιτς παρέπεμψε για εξελίξεις στην προσεχή εβδομάδα, ενώ παράλληλα επιβεβαίωσε πως ανάμεσα στις επιλογές για την θέση του αριστερού μπακ, είναι και ο Τσέχος Πουντίλ που αγωνίζεται στην Γουότφορντ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ