ΑΕΚ

Στο τμήμα διαρκείας της ΑΕΚ η κόρη του Γιάννη Ξενάκη

Στο τμήμα διαρκείας της ΑΕΚ η κόρη του Γιάννη Ξενάκη
ΑΕΚ, σήμα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μια ξεχωριστή παρουσία υπήρχε στην εκδήλωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την παρουσίαση των διαρκείας της νέας σεζόν, καθώς ανακοινώθηκε ότι η κόρη του Γιάννη Ξενάκη θα εργαστεί στο τμήμα διάθεσης εισιτηρίων.

Στο τμήμα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν (2017/18) θα εργάζεται η κόρη του Γιάννη Ξενάκη, όπως ανακοίνωσαν οι "κιτρινόμαυροι" κατά την εκδήλωση παρουσίασης της καμπάνιας, την Πέμπτη (29/6).

Η Ζέφη Ξενάκη, η οποία ήταν παρούσα στην εκδήλωση θα εργάζεται στην αίθουσα "Γιάννη Ξενάκης", η οποία έχει πάρει το όνομά της στη μνήμη του πατέρα της και δημοσιογράφου που κάλυπτε επί σειρά ετών το ρεπορτάζ της ΑΕΚ και ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2015.

H ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ/ΝΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΝΔΡΕΑ ΔΗΜΑΤΟΥ:

"Η πιο ωραία εικόνα από τη σημερινή παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για την περίοδο 2017-18. Δίπλα στον αγαπημένο συνάδελφο η κόρη του Ζέφη, η οποία θα εργαστεί στο τμήμα διάθεσης των εφετινών διαρκείας, μέσα στην αίθουσα «Γιάννης Ξενάκης». Με τον αείμνηστο Γιάννη να χαμογελά! Και να είναι πάντα μαζί μας!"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ