ΑΕΚ

"Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Ρόδρι"

Real's Pepe, right, in action with Almeria's Rodrigo Rios, "Rodri", left,  during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Almeria at the Santiago Bernabeu  stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 12, 2014. (AP Photo/Andres Kudacki)
Real's Pepe, right, in action with Almeria's Rodrigo Rios, "Rodri", left, during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Almeria at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 12, 2014. (AP Photo/Andres Kudacki) AP

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ ο 27χρονος επιθετικός της Κόρδοβα, Ρόδρι, με τον οποίον συνεργάστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ σε Σεβίλλη και Σαραγόσα. (video)

Ο 27χρονος Ισπανός επιθετικός Ροδρίγο Ρίος Λοθάνο ή "Ρόδρι" όπως είναι ευρύτερα γνωστός απασχολεί την ΑΕΚ σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα "eldiadecordoba". Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, μένει ελεύθερος από την Κόρδοβα σε λίγες ημέρες καθώς δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και δέχεται προτάσεις.

Μία από αυτές είναι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Κόρδοβα, από την Ελλάδα και τον Μανόλο Χιμένεθ, καθώς ο Ανδαλουσιάνος τεχνικός της ΑΕΚ και ο Σοριάνος επιθετικός της Κόρδοβα γνωρίζονται από την κοινή τους θητεία στη Σεβίλλη και τη Σαραγόσα.

Ο Ρόδρι ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Σεβίλλη και το 2010 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Άφησε τη Νερβιόν και τη Βαρκελώνη για τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα, μεσολαβούντων των δανεισμών σε Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Σαραγόσα, Αλμερία. Το 2014 πήγε στη Γερμανία για τη Μόναχο 1860, επέστρεψε στην Ισπανία για τη Βαγιαδολίδ (ως δανεικός) και από το 2016 είναι "μπλανκιβέρδε".

Τη σεζόν που τελείωσε πριν από λίγες ημέρες είχε 40 συμμετοχές και 11 γκολ με την Κόρδοβα στη δεύτερη ισπανική κατηγορία.

ΔΕΙΤΕ VIDEO ΜΕ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΡΟΔΡΙ:

Photo credits: AP Photo/Andres Kudacki

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ