ΑΕΚ

"Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Γκακπέ"

Nantes french forward Serge Gakpe is tackled by Monaco's defender Ricardo Carvalho during their French League One soccer match, Sunday, Nov. 24, 2013 in Nantes, western France. (AP Photo/David Vincent)
Nantes french forward Serge Gakpe is tackled by Monaco's defender Ricardo Carvalho during their French League One soccer match, Sunday, Nov. 24, 2013 in Nantes, western France. (AP Photo/David Vincent) AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "RMC Sport", η ΑΕΚ βρίσκεται μεταξύ των ενδιαφερομένων ομάδων για την απόκτηση του Τογκολέζου εξτρέμ, Σερζ Γκακπέ που αναμένεται να μείνει ελεύθερος απ' την Τζένοα.

Οι διοικούντες τη ΑΕΚ, ύστερα απ' την απόκτηση του Άρνορ Τρίστασον, έχουν τονίσει πως κατά 95% οι μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί, αφού απομένει η τελευταία "πινελιά", με τους φίλους της ΑΕΚ να εύχονται αυτή να είναι ο Σέρχιο Αραούχο.

Παρ' όλα αυτά, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποχωρήσεις το προσεχές διάστημα, αφού κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν είναι σίγουρο πως θα συνεχίσουν να φορούν την κιτρινόμαυρη φανέλα. Μεταξύ αυτών είναι κι ο Πατίτο Ροντρίγκες, το μέλλον του οποίου παραμένει αβέβαιο.

Σε μία τέτοια περίπτωση, η Ένωση θα βγει στην αγορά για να αναζητήσει τον διάδοχο του Αργεντινού εξτρέμ. Μία περίπτωση που θα μπορούσε να απασχολήσει τον "Δικέφαλο" είναι αυτή του Σερζ Γκακπέ, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος απ' την Τζένοα, παρότι έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του " RMC Sport", μεταξύ των ομάδων που φέρονται να εξετάζουν την περίπτωσή του είναι και η ΑΕΚ. Το ρεπορτάζ της γαλλικής ιστοσελίδας υποστηρίζει πως οι Ρεν και Σεντ Ετιέν έχουν στο στόχαστρό τους, όμως οι ετήσιες απολαβές του Τογκολέζου εξτρέμ αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα.

Αντίθετα, ομάδες όπως η Μπράιτον, η ΑΕΚ και τη Σίβασπορ θα μπορούσαν να προσφέρουν καλύτερη οικονομικά δεδομένα στον 30χρονο μεσοεπιθετικό. Τη φετινή σεζόν ο Γκακπέ πραγματοποίησε 16 συμμετοχές με τη φανέλα της Τζένοα στο πρώτο μισό και της Κιέβο Βερόνα στο δεύτερο, πετυχαίνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ.

Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί, πέρα απ' τις προαναφερθείσες ομάδες, με τα χρώματα των Ναντ, Μονακό, Σταντάρ Λιέγης, Τουρ και Αταλάντα.

Photo Credits: AP Photo/David Vincent

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ