ΑΕΚ

Στο "κυνήγι" του Κωνσταντίνου Λαΐφη

Στο "κυνήγι" του Κωνσταντίνου Λαΐφη
Φλοριάν Μαράνζ

Παίκτης που θέλει ο Κετσπάγια είναι ο Κωνσταντίνος Λαΐφης και η ΑΕΚ θα… παλέψει την μεταγραφή – Προτάθηκε και ο Φλοριάν Μαράνζ (VIDEO).

Με βάση τον σχεδιασμό που έχει γίνει, οι μεταγραφικές εκκρεμότητες που έχει η ΑΕΚ είναι αρκετές. Μια εξ αυτών βρίσκεται στην θέση του αμυντικού μέσου. Και όλα δείχνουν πως η προτεραιότητα για να κλείσει αυτή η εκκρεμότητα, δεν είναι ούτε η επιστροφή του Μπρούνο Ζουκουλίνι, ούτε η απόκτηση του Γκόϊκο Κάτσαρ, αλλά η υπόθεση του Κωνσταντίνου Λαϊφη.

Για τον 23χρονο διεθνή Κύπριο έχει εξαιρετική γνώμη ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Και γι αυτό και η ΑΕΚ προτίθεται να «κυνηγήσει» την περιπτωση του Λαϊφη, που πάντως εύκολη δεν είναι. Προς το παρόν επίσημη πρόταση στην Ανόρθωση για τον παίκτη, δεν έχει γίνει από την πλευρά της Ένωσης. Όμως υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν διερευνητικές επαφές και να προηγηθούν μιας διαδικασίας επίσημων διαπραγματεύσεων. Για τον παίκτη φέρονται να ενδιαφέρονται και ομάδες από το Βέλγιο αλλά και την Αυστρία.

Στην ΑΕΚ βεβαίως, δεν πρόκειται να μπουν σε καμία διαδικασία πλειστηριασμού για τον παίκτη. Από την άλλη, είναι μια περίπτωση που θέλουν να την «κυνηγήσουν» και να εξαντλήσουν τα περιθώρια για να την κλείσουν, πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε άλλη λύση για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή.

Προτάθηκε ο Μαράνζ

Για τις υπόλοιπες θέσεις που η ΑΕΚ ψάχνει για μεταγραφές, από την στιγμή που έχουν ενημερωθεί σχετικά οι απανταχού μάνατζερ, προκύπτουν και οι ανάλογες προτάσεις. Για παράδειγμα, για την θέση του αριστερού μπακ προτάθηκε και ο Φλοριάν Μαράνζ. Πρόκειται για 30χρονο που έχει μείνει ελεύθερος από την Μπορντό, έχει κάνει πέρασμα και από άλλες γαλλικές ομάδες όπως η Χάβρη, η Νανσί και η Σοσό, ενώ έχει φτάσει και μέχρι το Λονδίνο για να παίξει στην Κρίσταλ Πάλας.

Οι Ιταλοί για Τζούριτς

Η ΑΕΚ εδώ και πολύ καιρό έχει την... τιμητική της στα ιταλικά ΜΜΕ σε θέματα που αφορούν τον Μίλαν Τζούριτς. Ωστόσο σήμερα (20/6) οι Ιταλοί βάζουν ξανά στο... παιχνίδι για τον επιθετικό της Τσεζένα και τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με το Calciomercato, υπάρχει σε εξελίξη "αθηναϊκό ντέρμπι" για τον Τζούριτς.

Πάντως οι Ιταλοί επιμένουν πως ο Βόσνιος επιθετικός προτιμά την Γερμανία, ενώ ξεκαθαρίζουν πως η Τσεζένα θέλει μόνο να παραχωρήσει και όχι να δώσει δανεικό τον παίκτη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ