ΑΕΚ

Στο κανονικό πρόγραμμα ο Μάνταλος

Στο κανονικό πρόγραμμα ο Μάνταλος
INTIME SPORTS

Ο Πέτρος Μάνταλος πήρε μέρος σε όλη την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (24/7) δείχνοντας ότι η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση έχει μπει στην τελική ευθεία. (video)

Το πιο καλό μαντάτο, ίσως από την αρχή της φετινής προετοιμασίας της ΑΕΚ, πήρε την Παρασκευή (24/7) ο Τραϊανός Δέλλας. Στο πρόγραμμα της απογευματινή προπόνησης ο Πέτρος Μάνταλος έδωσε κανονικά το παρών. Το ακολούθησε όλο. Από την αρχή μέχρι το τέλος. Βεβαίως ήταν πολύ επιφυλακτικός στις κινήσεις του και κυρίως πολύ προσεκτικός με το αριστερό του πόδι.

Μάλιστα στην αρχή της άσκησης για κυκλοφορία της μπάλας και τελειώματα φάσεων, απέφευγε να σουτάρει με το αριστερό. Ωστόσο το σημαντικό είναι πως για πρώτη φορά ο Μάνταλος, ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Κάτι που σημαίνει πως πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του.

Ατομικό πρόγραμμα ο Βάργκας

Την ώρα που ο Μάνταλος έμπαινε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, αυτός που έβγαινε ήταν ο Ρόναλντ Βάργκας.

Ο Βενεζουελάνος, που μόλις την προηγούμενη Παρασκευή ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της ΑΕΚ, ακολούθησε το απόγευμα ατομικό πρόγραμμα για λόγους αποφόρτισης.


Ο Μάνταλος στην προπόνηση της ΑΕΚ από sport24tv


Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκε ο Μάνταλος από sport24tv
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ