ΑΕΚ

Στο "Holiday Inn" ο Μπάγεβιτς

Στο "Holiday Inn" ο Μπάγεβιτς
Μελισσανίδης Μπάγεβιτς INTIME SPORTS

Στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες εξελίξεις με τον Γκουστάβο Πογέτ.

Ραγδαίες μοιάζουν να είναι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες.

Το απόγευμα της Τρίτης (19/4) ο Γκουστάβο Πογέτ αποκάλυψε την απόφαση του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ στο τέλος της σεζόν, με την ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσης να τονίζει ότι αυτό που προέχει είναι ο ημιτελικός της Τετάρτης (20/4) με τον Ατρόμητο.

Πριν από λίγα λεπτά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έφτασε στο "Holiday Inn" που έχει καταλύσει η αποστολή της Ένωσης για το αυριανό ματς και όπως όλα δείχνουν ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ βρίσκεται εκεί για να μιλήσει με τον Ουρουγουανό τεχνικό!

Δεν αποκλείεται λοιπόν μέχρι το τέλος της ημέρας να υπάρξουν νέες εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Πογέτ στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Κάτι που θα γνωρίζουμε προφανώς τις επόμενες ώρες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μιλώντας στους παίκτες του νωρίτερα, ο Πογέτ τόνισε σχετικά με την απόφαση του:

"Ήθελα να το μάθετε πρώτα εσείς, αλλά επειδή διαστρεβλώνονται κάποια πράγματα αναγκάστηκα να κάνω αυτή τη δήλωση. Δεν αλλάζει κάτι, συνεχίζετε κανονικά, είστε 100% επαγγελματίες και ξέρω ότι θα κάνετε τη δουλειά σας όπως πρέπει".

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ