ΑΕΚ

Στο γήπεδο την Κυριακή η οικογένεια Βιντιάδη και ο Χάρις!

Στο γήπεδο την Κυριακή η οικογένεια Βιντιάδη και ο Χάρις!
ΑΕΚ, ΟΑΚΑ, σεντόνι, πανηγυρική, Τσάμπιονς Λιγκ, Champions League, κόσμος INTIME SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr την Κυριακή (16/9) στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη θα βρεθούν στα επίσημα του ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Βιντιάδης με τον πατέρα του, Βασίλη Βιντιάδη και ο Κιθ Χάρις. Το βράδυ του Σαββάτου αναμένεται στην Αθήνα ο Άγγλος επενδυτής

Μια άκρως θετική εξέλιξη υπήρξε στην υπόθεση Βιντιάδης - Χάρις, καθώς όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο Έλληνας εφοπλιστής τον διευθύνων σύμβουλο και αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημητρέλο, οι δύο άνδρες συνοδεία του πατέρα Βιντιάδη, θα παρακολουθήσουν από κοντά την ΑΕΚ απέναντι στον Άρη.

Οι Δημήτρης Βιντιάδης και Κιθ Χάρις, μετά και τον έλεγχο σε όλα τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ, αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να δούνε κάποια πράγματα από κοντά και το παιχνίδι με τον Άρη είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου να παρακολουθήσουν την ομάδα να αγωνίζεται.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, σκοπός του ταξιδιού δεν θα είναι μόνο ο αγώνας της Ένωσης. Αλλά επρόκειτο να γίνει επίσκεψη στα Σπάτα και το προπονητικό κέντρο, στη Νέα Φιλαδέλφεια και τον χώρο του γηπέδου, ενώ ένα από τα ερωτηματικά του Κιθ Χάρις, είναι η δυναμική του κόσμου της ομάδας.

Η απάντηση θα έρθει την Κυριακή (16/9) και είναι στο χέρι του κόσμου της ομάδας να δείξει στον Άγγλο επενδυτή τι σημαίνει ΑΕΚ...

Αν όλα πάνε καλά, τελευταίο βήμα θα είναι οι ορκωτοί λογιστές της πλευράς Βιντιάδη-Χάρις που θα κάνουν εξακρίβωση των στοιχείων που έδωσε η ΠΑΕ με τα επίσημα στοιχεία, προκειμένου η υπόθεση να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, την αλλαγή σκυτάλης στα διοικητικά του δικεφάλου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ