ΑΕΚ

Στο απουσιολόγιο και ο Τζεμπούρ στην ΑΕΚ

Στο απουσιολόγιο και ο Τζεμπούρ στην ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ο Τζεμπούρ ένιωσε βαρύ το πόδι του και προτιμήθηκε να μην προπονηθεί το απόγευμα του Σαββάτου προκειμένου να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο φιλικό της Κυριακής με την Ανόρθωση.

Ένα ακόμα όνομα χρειάστηκε να προσθέσει στην απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου (1/8) ο Τραϊανός Δέλλας, στο ήδη μακρύ απουσιολόγιο του. Ήταν αυτό του Ράφικ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός αισθάνθηκε βαρύ το πόδι του και προτιμήθηκε να αποφορτιστεί και να ξεκουραστεί, προκειμένου να είναι έτοιμος να παίξει στο παιχνίδι με την Ανόρθωση την Κυριακή (2/8). Προσωρινή δείχνει η απουσία του Αλγερινού επιθετικού, αλλά δημιούργησε κενό στη δουλειά που σκόπευε να κάνει ο Δέλλας στην απογευματινή προπόνηση.

Στην κορυφή ο Αραβίδης

Χωρίς τον Τζεμπούρ στο γήπεδο, ο Δέλλας αναγκάστηκε να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα που δούλεψε ενόψει του φιλικού με την Ανόρθωση. Ο Αραβίδης μετακινήθηκε στην κορυφή της επίθεσης αντί για το αριστερό άκρο, εκεί όπου μεταφέρθηκε ο Έλντερ Μπαρμπόσα. Και σε ρόλο επιτελικού μέσου έπαιξε ο Γροντής. Πάντως κατά την διάρκεια της προπόνησης, ο Δέλλας δοκίμασε και τον Κρισάντους μαζί με τον Αραβίδη στην γραμμή κρούσης.

«Έστησε» παγίδες

Το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης είχε πολλή τακτική. Με τον Δέλλα να δουλεύει σε «παγίδες» που θα πρέπει να κάνουν οι παίκτες του, πρεσάροντας χαμηλά τον αντίπαλο και προσπαθώντας να κλέψουν την μπάλα. Ρόλο κλειδί σ’ αυτές τις παγίδες, παίζει η γραμμή του πλαγίου.

Ανεβαίνει ο Άρθο

Στα ευχάριστα της απογευματινής προπόνησης για τον Δέλλα, το γεγονός πως ο Θέσαρ Άθρο ανέβασε πολύ τους ρυθμούς του. Μάλιστα συμμετείχε σ’ ένα μεγάλο κομμάτι της προπόνησης. Και πιθανότατα δεν θα παίξει στο φιλικό με την Ανόρθωση για λόγους προληπτικούς, αλλά από την Δευτέρα (3/8) θα τεθεί κανονικά στην διάθεση του Δέλλα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ