ΑΕΚ

Στο Αγρίνιο θα κριθεί του επιθετικού

Στο Αγρίνιο θα κριθεί του επιθετικού
Κρισάντους INTIME SPORTS

Το φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό είναι πιθανό να ανοίξει ξανά το θέμα απόκτησης ενός επιθετικού.

Στην ΑΕΚ ήδη από τότε που τραυματίστηκε ο Τζεμπούρ και φούντωσε η κουβέντα για περαιτέρω ενίσχυση στη γραμμή κρούσης, είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να κάνουν μεταγραφή μόνο για να την κάνουν. Ενώ στο μυαλό τους οι άνθρωποι της ομάδας είχαν δεν θα υπήρχε λόγος να γίνει μια κίνηση που ενδεχομένως προκαλούσε περισσότερα αγωνιστικά ζητήματα απ’ όσα θα έλειπε. Αυτά τα δεδομένα «φρέναραν» μια (ακόμα) μεταγραφή μέχρι και τις 31 Αυγούστου. Αυτά και μειώνουν πολύ τις πιθανότητες να γίνει μια κίνηση για ελεύθερο παίκτη μέχρι και τα μέσα του Σεπτέμβρη.

Προφανώς και στην ΑΕΚ εξακολουθούν να ζυγίζουν όλα τα δεδομένα. Όπως επίσης και να έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στο αγωνιστικό οικοδόμημα που έχει ήδη κτιστεί. Και αυτή την στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια περίπτωση που να έχει πείσει την ΑΕΚ να κινηθεί. Βεβαίως όσο θα είναι ακόμα ανοικτό, εκ των κανονισμών, ανοικτό το παράθυρο για μεταγραφή, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Άλλωστε επιθετικοί ελεύθεροι υπάρχουν ακόμα. Τόσο ξένοι, όσο και Έλληνες. Προς το παρόν πάντως, όλες οι ενδείξεις από την ΑΕΚ, οδηγούν στο συμπέρασμα πως το ενδεχόμενο μιας ακόμα μεταγραφής συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Η παράμετρος… Κρισάντους

Από την άλλη μεριά το ενδεχόμενο της… ανατροπής δεδομένων πάντα υπάρχει έτσι κι αλλιώς. Πολύ περισσότερο από την στιγμή που μια βασική εναλλακτική επιλογή για την επίθεση, θα περάσει αύριο (4/9) από ένα σημαντικό τεστ. Στο φιλικό με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο η ΑΕΚ θα ταξιδέψει χωρίς τον τραυματία Τζεμπούρ και χωρίς τον Αραβίδη που βρίσκεται στην εθνική ομάδα.

Ως εκ τούτου ο Μακόλεϊ Κρισάντους θα κληθεί να σηκώσει μόνος του το βάρος στην κορυφή της επίθεσης. Και αν δεν καταφέρει να ανταποκριθεί, έστω και αν το ματς είναι φιλικό, δεν αποκλείεται τα δεδομένα για την μεταγραφή φορ, να αλλάξουν και πάλι.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ