ΑΕΚ

Στίβος μάχης με την... ακρίβεια

Στίβος μάχης με την... ακρίβεια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κετσπάγια έβαλε τους παίκτες του σ' ενα πρωτάθλημα με ασκήσεις ακριβείας με μπάλα και ανέδειξε... πρωταθλητή.

Έναν παραπάνω λόγο, εκτός από το φιλικό του Σαββάτου (9/7), είχε ο Τιμούρ Κετσπάγια που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του ρεπό για ξεκούραση την Κυριακή (10/7) το πρωί. Είχε σκοπό να τους βγάλει το... λάδι το απόγευμα.

Ο Κετσπάγια είχε ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με ιδιαίτερα απαιτητική άσκηση, που είχε την μορφή ενός... πρωταθλήματος, προκειμένου οι παίκτες να έχουν κίνητρο τον ανταγωνισμό.

ΚΙΕΛΤΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Ο τεχνικός της ΑΕΚ έβαλε δέκα διαφορετικούς σταθμούς, σ' ολόκληρη την περίμετρο του γηπέδου και στις οποίες οι παίκτες έπρεπε να κάνουν μια άσκηση ακριβείας με την μπάλα. Είτε γκολ από το κόρνερ, είτε να πετύχουν το δοκάρι, ήταν σημαδέψουν μικρό στόχο. Και οι παίκτες δεν μπορούσαν να φύγουν από κάθε "σταθμό", αν δεν πετύχαιναν τον στόχο.

Στίβος μάχης με την... ακρίβεια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πρωταθλητής θα αναδεικνυόταν όποιος ολοκλήρωνε πρώτος δυο γύρους , απ' όλους τους σταθμούς. Και εκείνος που κέρδισε, ήταν ο Μιχάλης Μπακάκης. "Έσπασε όλα τα ρεκόρ" είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια και ζήτησε απ' όλους να χειροκροτήσουν τον... πρωταθλητή. Ενώ εκείνος που ακολούθησε στην δεύτερη θέση, ήταν ο Χρήστος Αραβίδης.

Θα αργήσει να μπει σε κανονικό πρόγραμμα ο Ντίας

Μπορεί ο Μανουέλ Ντίας να έχει ενσωματωθεί από σήμερα στην ομάδα. Όμως έχει δρόμο μπροστά του, μέχρι να είναι έτοιμος να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Ουρουγουανός θα χρειαστεί δουλειά περίπου τριών εβδομάδων, για να μπορέσει να φορτσάρει.

Κάκωση ο Πλατέλλας

Δεν συμμετείχε καθόλου στο πρόγραμμα της προπόνησης ο Βαγγέλης Πλατέλλας, Ο εξτρέμ της ΑΕΚ υπέστη κάκωση δεξιού προσαγωγού, στο φιλικό του Σαββάτου.

Δίτερμα, Πέκχαρτ και... πέναλτι

Στο φινάλε της απογευματινής προπόνησης, ο Κετσπάγια άφησε τους παίκτες του να παίξουν ακόμα και δίτερμα. Αλλά πιο χαλαρό από προηγούμενες φορές, με τις δυο ομάδες να τις επιλέγουν οι αρχηγοί Μάνταλος και Αραβίδης. Το "κανονικό" ματς έληξε με 2-0 με τον Πέκχαρτ να σκοράρει δυο φορές για την ομάδα του Μάνταλου και τους Μπαρμπόσα και Μπακάκη να σκοράρουν για την ομάδα του Αραβίδη.

Τελικά το διπλό κρίθηκε στα... πέναλτι. Με νικήτρια την ομάδα του Αραβίδη και άστοχους τους Μάνταλο, Τσιγκρίνσκι, Πέκχαρτ και Σβάρνα.

Στίβος μάχης με την... ακρίβεια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ