ΑΕΚ

Στις αφίξεις ο Μπαρόχα, στην αναμονή ο Ζιοβάνι

Στις αφίξεις ο Μπαρόχα, στην αναμονή ο Ζιοβάνι

Το Sport24.gr αναλύει τα δεδομένα των μεταγραφικών υποθέσεων της ΑΕΚ με τους Μπαρόχα και Ζιοβάνι στο προσκήνιο.

Μπορεί ο Άλεν Μπαρόχα να μην πήρε το αεροπλάνο χθες(16/7) για την Αθήνα όπως επέμεναν όλα τα «τιτιβίσματα» ρεπόρτερ από την Βενεζουέλα. Άλλωστε από την ΑΕΚ έτσι κι αλλιώς τέτοια ενημέρωση δεν είχαν από την πλευρά του Βενεζουελάνου τερματοφύλακα.

Όμως ο Μπαρόχα ήδη είχε στο ένα χέρι την συμφωνία του με τον «Δικέφαλο» και στο άλλο την βαλίτσα του για την Ελλάδα. Μέσα στις επόμενες ώρες ο παίκτης θα «πετάξει» για την Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Και φυσικά να ταξιδέψει την Δευτέρα (20/7) μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Οπαλένιτσα της Πολωνίας. Μάλιστα με την άφιξη του Μπαρόχα στην Αθήνα, θα ξεκαθαρίσει και αν ο παίκτης θα αποκτηθεί δανεικός για έναν χρόνο από την Καράκας, όπως γράφουν από την Βενεζουέλα.

Αναμονή και αισιοδοξία για Ζιοβάνι

Αντίθετα με τον Μπαρόχα, ο Ζιοβάνι όχι μόνο δεν θα προλάβει το… αεροπλάνο για Πολωνία, αλλά είναι άγνωστο το πότε θα φτάσει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Βεβαίως εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, το ερώτημα δεν είναι μόνο «πότε», αλλά και «αν» θα κλείσει η μεταγραφή. Όπως ήδη από χθες (16/7) ενημερωθήκατε από το Sport24 στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να «ξοδέψουν» χρόνο στην προσπάθεια να κερδίσουν την μάχη για τον Βραζιλιάνο μπακ. Και παρά το μπλέξιμο, εξακολουθούν να αισιοδοξούν για θετική έκβαση.

Θεωρούν άλλωστε ισχυρό χαρτί, την συμφωνία που έχουν με την εταιρία που ελέγχει τα δικαιώματα του Ζιοβάνι. Ωστόσο ξέρουν πως πλέον πρέπει να δείξουν υπομονή και ενδεχομένως επιμονή.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ