ΑΕΚ

Στις 13:55 φτάνει στην Αθήνα ο Πόνσε

Ezequiel Ponce of Argentina's Newell's Old Boys, right, fights for the ball with Para of Brazil's Gremio during their Copa Libertadores soccer match in Porto Alegre, Brazil, Thursday, March 13, 2014. (AP Photo/Nabor Goulart)
Ezequiel Ponce of Argentina's Newell's Old Boys, right, fights for the ball with Para of Brazil's Gremio during their Copa Libertadores soccer match in Porto Alegre, Brazil, Thursday, March 13, 2014. (AP Photo/Nabor Goulart) AP PHOTO/NABOR GOULART

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε χθες (18/7) τον Λούκας Μπογέ και σήμερα είναι έτοιμη να υποδεχτεί τον Έκι Πόνσε, ο οποίος καταφθάνει στην Αθήνα στις 13: 55 το μεσημέρι μέσω Παρισιού.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε χθες τον Λούκας Μπογέ και σήμερα είναι έτοιμη να υποδεχτεί στο «Ελ. Βενιζέλος» τον Έκι Πόνσε, ο οποίος καταφθάνει στην Αθήνα στις 13: 55 το μεσημέρι, μέσω Παρισιού. Για τον Αργεντινό φορ δεν θα υπάρξουν αρκετές διαφορές στο πρόγραμμα, συγκριτικά με αυτά που έκανε ο Μπογέ.

Ο παίκτης, αφού καταφθάσει στην πρωτεύουσα, αναμένεται να πάει κατευθείαν στο Ιατρικό Κέντρο, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και μετέπειτα θα μεταβεί στα γραφεία της ομάδας, για τις υπογραφές, τις φωτογραφίσεις με την φανέλα της ΑΕΚ και τις ανακοινώσεις.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Πόνσε να προλάβει την προπόνηση της Ένωσης, η οποία είναι προγραμματισμένη στις 7 το απόγευμα.

AP Photo/Nabor Goulart

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ