ΑΕΚ

"Στήσιμο" για το φιλικό

"Στήσιμο" για το φιλικό

Λίγες ώρες πριν από την σέντρα του φιλικού της ΑΕΚ με την Χάποελ Ιερουσαλήμ την Τετάρτη (9.00 ώρα Ελλάδας) , ο Τραϊανός Δέλλας έβγαλε τους ποδοσφαιριστές του στα γήπεδο για δουλειά. Δουλειά κυρίως στις στημένες φάσεις.

Οι δυο ομάδες, περίπου όπως θα παραταχθούν στα δυο ημίχρονο του φιλικού, έκαναν «κομπίνες» τόσο σε κόρνερ, όσο και στα φάουλ. Από την μια ομάδα ήταν ο Κολοβέτσιος, ο Άρθο, ο Σιμόες, ο Κορδέρο, ο Σοϊλέδης, ο Γκάλο, ο Τζεμπούρ, ο Αραβίδης και ο Πλατέλλας. Και από την άλλη ο Λαμπρόπουλος, ο Τζανετόπουλος, ο Βασιλαντωνόπουλος, ο Πεταυράκης, ο Ανάκογλου, ο Γιόχανσον, ο Γροντής, ο Μπαρμπόσα, ο Ζόριτς και ο Κρισάντους.

Αποστολή, Πολωνία: Κώστας Τσίλης

Αποφόρτιση για Βάργκας και Μπαρόχα

Οι μόνοι παίκτες της ΑΕΚ που δεν βγήκαν στο γήπεδο το πρωί για προπόνηση, ήταν ο Ρόναλντ και ο Αλάιν Μπαρόχα. Οι δυο Βενεζουελάνοι, που ενσωματώθηκαν τελευταίοι στην προετοιμασία της ομάδας, δεν πρόσθεσαν κούραση στα πόδια τους, προκειμένου να είναι πιο φρέσκοι στο φιλικό.

Όλο και περισσότερη μπάλα

Κάθε μέρα που περνά ο Πέτρος Μάνταλος βάζει όλο και περισσότερη μπάλα στο πρόγραμμα δουλειάς του. Το πρωί ο διεθνής μέσος δούλεψε μόνος του βγάζοντας σέντρες ακόμα και με το αριστερό πόδι. Ενώ στο τέλος δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να εκτελέσει και πέναλτι. Αλλά με το δεξί πόδι.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ