ΑΕΚ

Στήριξη Χιμένεθ σε Μπάρκα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ έστειλε στο γεύμα της Τετάρτης (15/2), μεταξύ άλλων και μήνυμα προς τους τερματοφύλακες ενόψει ντέρμπι.

Το λάθος που έκανε ο Βασίλης Μπάρκας στο ματς με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο, ήταν καθοριστικό για την ΑΕΚ και το αποτέλεσμα. Και ήταν δεδομένο πως θα προέκυπτε δίλημμα στον Μανόλο Χιμένεθ, ως προς την απόφαση για τον «άσο», στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ειδικά από την στιγμή που ο Γιάννης Ανέστης αφενός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αφετέρου εκείνος είχε χάσει την θέση του βασικού πριν από περίπου πέντε μήνες, μετά από ένα λάθος στο ματς με τον Ατρόμητο.

Ωστόσο η απόφαση του Χιμένεθ, είναι να στηρίξει τον Μπάρκα. Μάλιστα ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να το ανακοινώσει στο σημερινό (15/2) γεύμα και να στείλει ενώπιον όλης της ομάδας και ένα μήνυμα και στους δυο τερματοφύλακες. «Θα στηρίξω τον Μπάρκα» τόνισε ο Χιμένεθ αλλά επεσήμανε απευθυνόμενος προς τον Ανέστη, πως «θα πρέπει να υποφέρει πολύ στα επόμενα ματς, διότι πίσω του τον περιμένει ένας πολύ καλός τερματοφύλακας».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ