ΑΕΚ

Στην τελική ευθεία του Λιβάγια

Croatias's Marko Livaja is pictured before the Under-20 World Cup round of 16 soccer match between Croatia and Chile in Bursa, Turkey, Wednesday, July 3, 2013. (AP Photo/Gero Breloer)
Croatias's Marko Livaja is pictured before the Under-20 World Cup round of 16 soccer match between Croatia and Chile in Bursa, Turkey, Wednesday, July 3, 2013. (AP Photo/Gero Breloer) AP

Όπως τόνισε στον Sport24 Radio 103,3 ο Βαγγέλης Αρναούτογλου η μεταγραφή του Λιβάγια στην ΑΕΚ είναι στην τελική της ευθεία. Κάτι που παραδέχονται και οι Ισπανοί.

Όλο και πιο κοντά στην ΑΕΚ είναι πλέον ο Μάρκο Λιβάγια. Ενδεχομένως να γίνει άμεσα και παίκτης της Ένωσης. Όπως μετέδωσε στον Sport24 Radio 103,3 ο Βαγγέλης Αρναούτογλου η μεταγραφή του Κροάτη βρίσκεται στην τελική της ευθεία.

Κάτι ανάλογο υποστηρίζουν και από την Ιβηρική χερσόνησο. Σύμφωνα με τους Ισπανούς της Λας Πάλμας, υπάρχει ήδη συμφωνία με την ΑΕΚ για τον δανεισμό του Κροάτη φορ.

Μάλιστα ο παίκτης αναμένεται να ταξιδέψει μέσα (ακόμα και) στις επόμενες ώρες στην Αθήνα, για να ολοκληρώσει και τα τυπικά της υπόθεσης. Αυτό σημαίνει, πως στη συνέχεια θα φύγει κατευθείαν για το Κίελτσε για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

Πιθανότατα, αν όλα πάνε όπως τα λένε οι Ισπανοί, αυτό να γίνει μέχρι και την Κυριακή (2/7). Άλλωστε, όπως διαβάσατε στο Sport24.gr, ο Χιμένεθ περιμένει άμεσα τον Λιβάγια στην Πολωνία.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ