ΑΕΚ

Στην τελική ευθεία το θέμα προπονητή

Στην τελική ευθεία το θέμα προπονητή

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του εκτελεστικού διευθυντή της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, με τον Φιλίπ Μοντανιέ στο Παρίσι και έρχεται η ώρα των αποφάσεων.

Το ταξίδι του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο Παρίσι μπορεί να ήταν αστραπή, καθώς επιστρέφει στην Αθήνα το βράδυ. Όμως βάζει την υπόθεση του νέου προπονητή της ΑΕΚ, στην τελική ευθεία. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ συναντήθηκε με τον Φιλίπ Μοντανιέ. Και μάλιστα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτή ήταν και η μοναδική συνάντηση που έκανε στο Παρίσι.

Ο Μπάγεβιτς επιστρέφει στην Αθήνα μ' όλα τα δεδομένα για τις επιθυμίες του Γάλλου τεχνικού. Ενώ και ο Μοντανιέ έχει ενημερωθεί πλήρως για το πρότζεκτ της ΑΕΚ. Είναι δεδομένο πως την Κυριακή (29/5) ο Μπάγεβιτς θα κάνει ενημέρωση στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ωστόσο για την οριστική απόφαση, θα περιμένουν στην ΑΕΚ να κάνουν και συνάντηση με τον Μάρτιν Αρουαμπαρένα, πιθανότατα στην Αθήνα. Πάντως το σίγουρο είναι πως το θέμα προπονητή στην ΑΕΚ έχει μπει στην τελική ευθεία και αναμένετα να έχει κλείσει μέσα στο χρονοδιάγραμμα. Δηλαδή στις αρχές του Ιούνη και αμέσως μετά τα πλέι οφ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ