ΑΕΚ

Στην τελική ευθεία η μεταγραφή Βάργκας

Venezuela's Ronald Vargas celebrates after scoring a goal against Uruguay during a World Cup 2010 qualifying soccer match in Montevideo, Saturday, June 14, 2008. (AP Photo/Alejandro Arigon)
Venezuela's Ronald Vargas celebrates after scoring a goal against Uruguay during a World Cup 2010 qualifying soccer match in Montevideo, Saturday, June 14, 2008. (AP Photo/Alejandro Arigon) AP

Πολύ κοντά σε συμφωνία είναι ΑΕΚ και Βάργκας με τις συζητήσεις να συνεχίζονται επί ελληνικού εδάφους αλλά την διαφορά της ώρας με την Βενεζουέλα να παίζει τον ρόλο της στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

«Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ» έλεγαν ήδη από τα μεσάνυχτα χθες (5/6) οι εκπρόσωποι του Ρόναλντ Βάργκας. Και γι αυτό άλλωστε και αποφάσισαν να επιστρέψουν μαζί με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του μεσοεπιθετικού από την Βενεζουέλα στην Ένωση.

Ήδη οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές έχουν ξεκινήσει εκ νέου και πλέον επί Αθηναϊκού εδάφους. Και υπάρχει αισιοδοξία πως η συμφωνία δεν πρόκειται να αργήσει. «Είμαστε στην τελική ευθεία» λένε κύκλοι της ΑΕΚ. Βεβαίως η διαφορά της ώρας με την Βενεζουέλα όπου βρίσκεται ο Βάργκας, ίσως να καθυστερήσει τις οριστικές εξελίξεις. Πάντως φαίνεται να είναι πλέον θέμα ωρών, να κλείσει το θέμα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ