ΑΕΚ

Στην τελική ευθεία για την οικοδομική άδεια

Στην τελική ευθεία για την οικοδομική άδεια
INTIME SPORTS

Η περιβόητη δημόσια διαβούλευση για τη μελέτη περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων για το έργο του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε και τα τεχνικά κλιμάκια της ΑΕΚ πηγαίνουν στο ΥΠΕΚΑ την Τρίτη για να μπει στην τελική ευθεία η έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Η σημερινή μέρα αποτελεί έναν σημαντικό «σταθμό» στην πορεία για το ξεκίνημα των εργασιών για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και ας μην προέκυψε κάποια δραματική εξέλιξη.

Η περιβόητη δημόσια διαβούλευση για την μελέτη περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων του έργου, ολοκληρώθηκε. Μάλιστα όπως ενημερώθηκαν οι άνθρωποι της Δικέφαλος ΑΕ, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς του Δημοσίου έχουν εισηγηθεί θετικά υπέρ του έργου και χωρίς την παραμικρή ένσταση πλην του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αυτό σημαίνει πρακτικά, πως από αύριο (24/11) επί της ουσίας, ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για να μπορέσει η ΑΕΚ να πάρει στα χέρια της την πολύτιμη οικοδομική άδεια. Γι αυτό και οι αρμόδιοι μηχανικοί της εταιρίας που έχει αναλάβει το έργο της κατασκευής του νέου γηπέδου, θα πάνε στο ΥΠΕΚΑ, προκειμένου να δώσουν όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις και λεπτομέρειες, για την μελέτη που έχουν εκπονήσει.

Ενώ θα τεθούν και επί τάπητος οι λεπτομέρειες για την σύσταση των επιτροπών οι οποίες συμφωνήθηκαν κατά τις συναντήσεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα σε Περιφέρεια Αττικής και ΥΠΕΚΑ. Στην ΑΕΚ πλέον αισιοδοξούν ότι μπαίνουν στην τελική ευθεία για την οικοδομική άδεια. Κάτι που με βάση τα γραφειοκρατικά δεδομένα εκτιμάται πως θα γίνει μέχρι και τον προσεχή Μάρτιο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ