ΑΕΚ

Στην τελική ευθεία για Μπαρμπόζα

Στην τελική ευθεία για Μπαρμπόζα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο τελευταίο κομμάτι των διαπραγματεύσεων για την μετακίνηση του Πορτογάλου εξτρέμ, Έλντερ Μπαρμπόζα, έχουν μπει ΑΕΚ και Αλ-Βασλ.

Από την στιγμή που η Αλ-Βασλ επέστρεψε… δριμύτερη για την απόκτηση του Έλντερ Μπαρμπόζα, το πιθανότερο είναι πως δεν πρόκειται τελικά να μείνει με άδεια χέρια. Η γραμμή διαπραγματεύσεων που άνοιξε η ομάδα από τα Εμιράτα με την ΑΕΚ, φαίνεται πως έχει μπει στην τελική ευθεία για να καταλήξει σε αποτέλεσμα. Ως προς τα οικονομικό σκέλος, οι δυο πλευρές δεν φαίνεται να βρίσκονται μακριά.

Ακριβώς το αντίθετο. Ωστόσο υπάρχει και η παράμετρος του ποσοστού μεταπώλησης που έχει κρατήσει η Μπράγκα, που συνιστά αγκάθι. Είναι δεδομένο πως αν υπήρχε μια φόρμουλα, η οποία θα προσπερνούσε αυτή την παράμετρο, η συμφωνία θα ήταν πολύ πιο εύκολο να κλείσει. Και προφανώς αυτό είναι κάτι που έχει μπει στις συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Η ουσία είναι πως φαίνεται να υπάρχει έδαφος προκειμένου να προχωρήσει και να τελειώσει η υπόθεση. Άλλωστε και με την πλευρά του Μπαρμπόζα, η συμφωνία θα κλείσει, αν τα βρει η Αλ-Βασλ με την ΑΕΚ. Όπως έχετε ήδη διαβάσει στοSport24.gr, η ομάδα του Αρουαμπαρένα ήταν διατεθειμένη να δώσει ένα ελκυστικό συμβόλαιο στον Πορτογάλοεξτρέμ, προκειμένου να τον δελεάσει, καθώς ήξερε πως δεν «τρελαινόταν» στην ιδέα να φύγει από την Αθήνα και την ΑΕΚ.

Το σίγουρο είναι πως όλες οι εμπλεκόμενες στην υπόθεση πλευρές, δεν θα ήθελαν να μετατραπεί σε σίριαλ. Η ΑΕΚ δεν θέλει να… σέρνεται αυτή η υπόθεση για πολύ καιρό, ενώ και ο ίδιος ο Μπαρμπόζα πλέον είναι σε μια αναστάτωση, έστω και αν προσπαθεί να μην το δείχνει. Είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψουν άνθρωποι της Αλ-Βάσλ στην Αθήνα. Αν πάντως συμβεί κάτι τέτοιο, τότε σημαίνει πως έχουν διευθετηθεί όλες οι λεπτομέρειες και έχουν ξεπεράσει και όλα τα… αγκάθια και η μεταγραφή είναι έτοιμη να τελειώσει.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ