ΑΕΚ

Στην Πολωνία ο Μιλοβάνοβιτς

Στην Πολωνία ο Μιλοβάνοβιτς
Μιλοβάνοβιτς Μπάγεβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ταξιδεύει στην Πολωνία (και) για επαφές με την Ρούχ Χουρζόφ για τον Μάριους Στεπίνσκι.

Στην ΑΕΚ έχουν εδώ και πολύ καιρό σχηματίσει ολοκληρωμένη (και προφανώς θετικότατη) γνώμη για τις ικανότητες του Μάριους Στεπίνσκι. Ως εκ τούτου ο λόγος που ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ταξιδεύει σήμερα (15/4) για την Πολωνία, δεν είναι μόνο για να δει εν δράσει τον 21χρονο επιθετικό.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θέλει να ανοίξει και έναν δίαυλο επικοινωνίας με τους ανθρώπους της Ρουχ Χουρζόφ.

Άλλωστε αφενός ο Στεπίνσκι δεσμεύεται με συμβόλαιο και επομένως για να τον αποκτήσει η ΑΕΚ θα πρέπει να τα βρει πρώτα με την ομάδα. Αφετέρου αν δεν κινηθεί γρήγορα, η υπόθεση θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο. Στην ΑΕΚ βεβαίως γνωρίζουν πως είναι ήδη δύσκολη.

Η πώληση του Στεπίνσκι είναι το… μέσο προκειμένου η Ρουχ Χουρζόφ να βγει από το τούνελ των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Ενώ ο 21χρονος επιθετικός, ήδη θεωρείται γενικώς στην Πολωνία αλλά και ειδικώς στην ομάδα του, το επόμενο σημαντικό εξαγώγιμο ποδοσφαιρικό προϊόν της χώρας. Όπως εξάλλου έχετε ήδη διαβάσει στο Sport24, οι Πολωνοί ήδη έχουν προλάβει να χαρακτηρίσουν τον Στεπίνσκι ως νέο Λεβαντόφσκι. Ενώ σύμφωνα με τις στατιστικές, τα 14 γκολ που έχει πετύχει φέτος ο 21χρονος επιθετικός σε 30 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, είναι συγκομιδή που μόλις ένας παίκτης u21 είχε καταφέρει μέσα στον 21ο αιώνα. Και αυτός ήταν ο Λεβαντόφσκι.

Πάντως στην ΑΕΚ θεωρούν πως ακόμα υπάρχει έδαφος να μπορέσουν να κάνουν την μεταγραφή. Γι αυτό άλλωστε και ο Μιλοβάνοβιτς θα βρεθεί σήμερα στην πόλη Σέτσιν, για να παρακολουθήσει το ματς της Πογκόν με την Ρουχ Χουρζόφ. Και αφενός να «τσεκάρει» από κοντά και εν δράσει τον Στεπίνσκι, αφετέρου να κάνει επαφές με την διοίκηση της πολωνικής ομάδας.

Photo Credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ