ΑΕΚ

Στην Πολωνία για Στεπίνσκι, στην Αυστρία για Γκοργκόν

Στην Πολωνία για Στεπίνσκι, στην Αυστρία για Γκοργκόν

Ο 21χρονος επιθετικός της Ρουχ Χορζόφ, Μάριους Στεπίνσκι, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ΑΕΚ, οι οποίοι θα ταξιδέψουν αύριο (15/4) στην Πολωνία για να τον παρακολουθήσουν από κοντά. Την Τετάρτη (20/4) στην Αυστρία για Γκοργκόν.

Τον Μάριους Στεπίνσκι έχουν βάλει στο μάτι οι άνθρωποι της ΑΕΚ και σύμφωνα με την Ώρα, θα ταξιδέψουν αύριο (15/4) στην Πολωνία για να τον τσεκάρουν στο ματς ανάμεσα στην Πογκόν και τη Ρουχ Χορζόφ.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να γίνει και μια πρώτη επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, όσο και με εκείνη της Ρουχ Χορζόφ, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν μπορεί να προχωρήσει η μεταγραφή.

Πέραν του Στεπίνσκι, οι Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο αναμένεται να παρακολουθήσουν κι άλλες αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Πολωνία και από εκεί και πέρα θα συνεχίσουν το... τουρ τους στην Αυστρία, προκειμένου να δουν και τον Γκοργκόν, ο οποίος αυτές τις ημέρες ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και έτσι ανάγκασε τους Κιτρινόμαυρους να αναβάλλουν το ταξίδι για λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι «Μίλο» και Ντε Μπαρτόλο θα βρεθούν στην Αυστρία την Τετάρτη (20/4) για να δουν το ματς ανάμεσα στην Αούστρια και τη Σάλτσμπουργκ, στο οποίο αναμένεται να δώσει το «παρών» ο 27χρονος εξτρέμ της πρώτης.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ